2 Feb 2022 kl: 00:00
Servicetekniker kaffemaskiner

Beans in Cup - Örnsköldsvik

Örnsköldsvik Servicetekniker

Servicetekniker kaffemaskiner

Servicetekniker till Beans in Cup


Sökes:


Tekniskt lagd och serviceorienterad problemlösare som vill jobba proaktivt och självständigt ute hos våra kunder med installation, teknisk problemlösning och förebyggande underhåll av våra kaffemaskiner.Finnes:


En varierad och social arbetsdag med mycket eget ansvar och riktigt gott kaffe på jobbet. Du utgår från vårt kontor i Örnsköldsvik och jobbar främst ute i våra kunders miljöer.

Låter detta som handen i hockeyhandsken för dig? Då ser vi fram emot att höra från dig!Arbetsuppgifter mer i detalj


Som servicetekniker hos oss arbetar du ute hos våra kunder med installation, smakjustering, teknisk service och problemlösning, samt löpande underhåll av deras kaffemaskiner. Som vårt ansikte utåt söker vi dig som sätter en ära i att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet för våra kunder!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning. För övrigt erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal, kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbet!Vilka är Beans in Cup?


Vi är ett rikstäckande företag med cirka 225 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Smak är vårt högst prioriterade område – den smakupplevelse vi sagt att vi ska leverera är också den vi alltid strävar efter att uppnå. Gott kaffe handlar för oss på Beans in Cup dessutom lika mycket om hållbarhet – både när det gäller själva produkten och arbetet runt omkring för att leverera detta. Vi vill alltid välja den lösning som har minst miljöpåverkan.Vill du bli en av oss?


Fantastiskt! Kan du checka av påstående nedan?

✓ Erfarenhet inom installation och serviceteknik
✓ Avslutad gymnasieutbildning
✓ B-körkort
✓ Skriver och talar svenska obehindrat

Har du dessutom tidigare erfarenhet inom vår bransch, t.ex. av HoReCa och/eller Officekaffe och varumärkena Dejong, Crem, WMF och Jura är det självklart extra meriterande!

Då så! Skicka in en snabb ansökan via mobilen och komplettera med CV vid ett senare tillfälle.

Har du några frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta vår Platschef Raymond Torgrimson på 070-6575048 eller raymond.torgrimson@beansincup.se. Ansökan mailas till HR-chef Stefan Rylander stefan.rylander@beansincup.se senast 11 mars. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.