3 Jun 2022 kl: 12:34
Serviceinriktad och teknikintresserad ingenjör sökes!

Array - Region Kronoberg - Växjö

Växjö Ingenjör (teknik)

Serviceinriktad och teknikintresserad ingenjör sökes!

Serviceinriktad och teknikintresserad ingenjör sökes!


Om arbetsplatsen

Vi söker nu två nya medarbetare! En tjänst är ett vikariat på ett år och en tjänst är en tillsvidareanställning.

Brinner du för att kunna konsultera och ge god service åt sjukvården inom det medicintekniska området? Vill du arbeta i en varierad miljö med många intressanta utvecklingsmöjligheter? Då är du varmt välkommen att söka dig till oss på Medicinsk teknik!

Inom avdelningen Medicinsk teknik är vi ett engagerat gäng som utgörs av femton medicintekniska ingenjörer, varav tre är placerade i Ljungby och tolv i Växjö, samt en It-tekniker och en sjuksköterska. Avdelningen ingår i Medicinsk fysik och teknik (MFT) som svarar för expertisen inom medicinsk teknik samt strålningsfysik inom diagnostik och strålterapi i Region Kronoberg. Vi har nu behov av att stärka den medicintekniska verksamheten.

Ditt jobb hos oss kommer vara omväxlande, utmanande och riktigt roligt!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med tekniskt stöd inom sjukvården, både i form av service och konsultation, och vill verka som en länk mellan teknik och vård. Som ingenjör inom det medicintekniska området medverkar du till att våra utrustningar och system är säkra och motsvarar användarnas krav. Du är en viktig part i diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår förutom avhjälpande och förebyggande underhåll även tekniskt stöd till användarna, upphandling, riskanalys och utbildning av vårdpersonalen.

Då det medicintekniska området är mycket brett finns stora utvecklingsmöjligheter och utrymme för din kompetensutveckling inom flera områden. Du har möjlighet att arbeta med service och underhåll inom alla förekommande teknikområden, såsom elektronik, bildgivande teknik, IT, gas och mekanik. Vi uppdaterar oss fortlöpande med tekniska utrustnings- och systemutbildningar.

Inom avdelningen arbetar vi i fyra regionövergripande team, där vi tar hjälp av varandras kunskaper för att ge bästa möjliga service till sjukvården. Våra arbetsuppgifter omfattar arbete på länets båda sjukhus (Centrallasarettet i Växjö och Ljungby lasarett) samt 33 vårdcentraler och ambulanssjukvården. Din huvudsakliga placering kommer att vara på Centrallasarettet i Växjö lasarett, men resor till Ljungby lasarett och vårdcentralerna i länet förekommer.

Kvalifikationer

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom medicinsk teknik eller elektronik, liksom certifiering som medicinteknisk ingenjör.

Vi ser det som viktigt att vi delar med oss av våra kunskaper till övriga i teamet och tror att du som söker vill bidra till den positiva anda som finns i gruppen genom att bidra med din kunskap och ditt engagemang. Du kommer dagligen ha kundkontakter vilket innebär att det är viktigt att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga.

Vi ser att du alltid sätter patientens säkerhet i centrum. Som vår blivande medarbetare har du visioner för framtiden och kan planera verksamheten både kort- och långsiktigt. Du är kreativ och strukturerad och vill bidra till att effektivisera vårt dagliga arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort samt att behärska svenska och engelska väl, är krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26

Referensnummer: SHV 151/22

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk.

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner
Magnus Ottosson
Avdelningschef
0470-587735
magnus.ottosson@kronoberg.se

Emma Friman Heco
HR-konsult
0470-587016

Facklig företrädare
Facklig representant via växeln
0470-58 80 00Övrigt


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.