1 Mar 2022 kl: 00:00

Regionservice - Borås

Borås Avdelningschef

Servicechef

Servicechef


Regionservice, Affärsområde Hälso-och sjukvårdservice, SÄS


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Genom ditt ledarskap och engagemang som servicechef bidrar du till att god service och kvalitet uppnås.Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en servicechef som vill arbeta i en verksamhet där kundrelationer, samarbete och utvecklingsarbete står i fokus.

Du leder medarbetare inom lokalvård och är en del i att säkerställa en patientsäker vård i Västra Götalandsregionen. Genom ett tydligt ledarskap stödjer, utvecklar och motiverar du medarbetarna så att ni tillsammans når verksamhetens mål och kundens krav. Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö där medarbetarna utvecklas och vill vara delaktiga och kreativa. Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor och ingår i ledningsgruppen där ni tillsammans arbetar för att fortlöpande effektivisera och utveckla verksamheten. Du ger våra medarbetare förutsättningar att växa!Kompetenser


För att lyckas i uppdraget som servicechef har du en hög känsla av service, är tydlig i din kommunikation, kvalitetsmedveten och har ett utvecklingsorienterat ledarskap. Som ledare har du förmåga att engagera och skapa förutsättningar för medarbetarkraft, samt bygga goda relationer med medarbetare, kollegor, kunder och andra inom den egna organisationen.

Som person är du drivande med fokus på att utveckla både medarbetare och verksamhet mot uppställda mål. Det är meriterande om du har tidigare chefserfarenhet, gärna i en serviceorganisation.

I ditt chefskap har du förmåga att arbeta i linje med Västra Götalandsregionens chefskriterier som är:

 • Värdegrundsbaserat chefskap
 • Mål- och resultatorienterat chefskap
 • Kommunikativt chefskap
 • Utvecklingsorienterat chefskap


 • Vi ser fram emot din ansökan!


  Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

  Referensnummer: 2022/1576
  Sista ansökningsdag: 3 mars 2022
  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Anställningens omfattning: Heltid
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Löneform: Månadslön
  Antal lediga befattningar: 1

  Kontakt: Emma Strand, områdeschef, 072-531 37 85
  Facklig företrädare: Ingegerd Hermansson, Vision, 073-444 53 30
  Ingrid Karlsson, Ledarna, 070-922 14 96

  Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
  Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.  Om Västra Götalandsregionen


  Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

  Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

  Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion