30 Maj 2022 kl: 08:15
Servicechef till Atlas Copco Compressor

Array - Culpeo - Stockholm

Stockholm Servicechef

Servicechef till Atlas Copco Compressor

Servicechef till Atlas Copco Compressor

Vill du arbeta i en ledarroll där du får skapa engagemang för att få andra att lyckas i sina roller, i en organisation som är i ständig utveckling och med världsledande produkter?


Om rollen

I rollen som Servicechef hos Atlas Copco Compressor är ditt huvudsakliga uppdrag att leda och supportera dina 12 medarbetare som arbetar som servicetekniker i Region Stockholm. Du kommer att upprätthålla Atlas Copcos högt ställda mål på säkerhet, kundservice och produktivitet.

Förutom att leda och stödja teamet ska du säkerställa en god arbetsmiljö för ditt team samt ansvara för kompetensutveckling. Vidare arbetar du för ett väl fungerande samarbete med Atlas Copcos försäljningsorganisation och andra interna funktioner. Du rapporterar till Operations Manager Jesper Eriksson.

Du bor i Stockholm med omnejd, i rollen kommer du att antingen utgå från Atlas Copcos huvudkontor i Sickla eller hemifrån beroende på ditt geografiska läge.

Om dig

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och med tidigare erfarenhet som ledare. Då det är ett kundnära arbete som innebär såväl internt som externt samarbete ser vi det viktigt att du är en lagspelare som kan främja goda relationer och inge förtroende hos personerna i din omgivning.

Du har med fördel erfarenhet från en serviceorganisation med personalansvar gärna med medarbetare som arbetet ute på fält. Du har troligtvis arbetat i en större organisation och har förståelsen för den administration, system och de processer som krävs. Du är flytande i svenska i tal och skrift och har goda kunskapar i engelska.

För tjänsten bör du även ha goda kunskaper i Officepaketet samt inneha B-körkort.

Låter det här som en intressant möjlighet?
Intervjuer för tjänsten hålls löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag 4 maj 2022 så välkommen med din ansökan redan idag.

Om Atlas Copco

Vi har en familjär atmosfär med en kultur som kännetecknas av respekt och integritet. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom bland annat mångfald, säkerhet och arbetsmiljö. För oss är det också viktigt med balansen mellan arbete och fritid, vilket uppnås genom att vi ha en kultur av frihet under ansvar. Atlas Copco är ett stort och stabilt företag. Hos oss får du möjligheten att jobba med världsledande produkter och tjänster i framkant. Du har stora möjligheter att utvecklas hos oss och har potential att få påverka och att göra skillnad.

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Culpeo People and Culture, vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Martin Edin på 073-511 54 53 eller maila till martin.edin@culpeo.se.


Kontakt

Martin Edin

Rekryteringskonsult

martin.edin@culpeo.se
073-511 54 53