1 Jun 2022 kl: 14:09
Senior projektledare (FM)

Array - Sodexo - Stockholm

Stockholm Projektledare

Senior projektledare (FM)

Senior projektledare (FM)


Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!


Är du erfaren och strukturerad lagspelare med sinne för affärer och projekt? Brinner du för service och vill arbeta nära verksamhet och kund?

Som Senior Project Manager arbetar du med de mest komplexa FM-projekten, allt från uppstarter till strategiska utvecklingsprojekt. Du tillhör ett centralt projektledarteam och samarbetar med verksamhet och kund på högsta strategsika nivå. Du är ansvarig för att leda projekt i mål, utmana och följa upp hur projekten har bidragit till affärs- och kundnytta.

Detta innebär ett övergripande ansvar för uppstarter, stora komplexa projekt, förändringsprojekt och dylikt, inom tjänsterna arbetsplatsservice, måltider och i förekommande fall fastighetsservice.

Du kommer också att bidra till strategiskt affärsutvecklingsarbete, i anbuds- och i uppstartsfasen. En viktig del i detta arbete är att säkerställa att projekten drivs i mål med högsta effektivitet.

Arbetet innebär också att leda drifts-, IT- och affärsstödsfunktionerna för att projekten ska löpa på smidigt, i enighet med Sodexos övergripande huvudprocesser. Vi värderar våra kund- och konsumentrelationer högt, därför är det viktigt att du är delaktig i att utveckla dessa relationer.
Din profil


Arbetet som Senior Project Manager kräver ett strukturerat och affärsmässigt arbetssätt. Du är en utpräglad lagspelare. Du har en god förmåga att uppnå resultat tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är affärsmässig och professionell och drivs av att förstå kundbehoven och att omsätta dessa i projekt. Du förstår vikten av att följa Sodexos projektprocesser samt planera din tid effektivt. Det är meriterande om du har erfarenhet från FM. Som person är du kommunikativ, självgående och handlingskraftig kombinerat med integritet samt ett naturligt intresse för processer och människor.

Välkommen att söka!

Vi vill ha din ansökan senast 26 juni 2022.Kontaktpersoner


Tania SMELOVA
Head of BIGS
0737461609
Tania.SMELOVA@sodexo.com
SodexokoncernenSodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.