2 Jun 2022 kl: 11:49

Array - Vision - Luleå

Luleå Samordnare

Samordnare

Samordnare


Vision är ett modernt och växande fackförbund i ständig förändring. Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Våra 200 000 medlemmar finns över hela landet och inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.


Samordnare till Visions center i Luleå

Vill du också vara med och utveckla Visions verksamhet – både nationellt och lokalt så att vi når fler nya medlemmar och kan öka i facklig styrka – då ska du söka jobb som samordnare hos oss!

Att jobba på Vision innebär att du lever som du lär. Vision har stort fokus på att medarbetarnas förutsättningar är riktigt bra vad gäller arbetsmiljö, ledarskap, villkor, kultur, trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Med bra stöd, härliga kollegor och moderna arbetssätt vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för dig som vill jobba med att förbättra förutsättningar och välfärd på arbetsplatserna där våra medlemmar finns varje dag. Vi erbjuder en rik variation av möjligheter att jobba både fysiskt och digitalt med fokus på personlig produktivitet och effektiva samarbeten. Hos oss är också hälsa, välmående och återhämtning en del av arbetsdagen.

På centret är vi 11 anställda som ger service och stöd i olika frågor till förtroendevalda och medlemmar. Vår medarbetare kommer gå i pension och därför söker vi nu en ny kollega som vill ha ett roligt och utvecklande jobb som samordnare hos oss! Som samordnare kommer du ha en central roll i administrationen av centrets verksamhet. Jobbet innehåller stor variation av arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:

❯ Tillsammans med dina kollegor planera och administrera våra rekryteringsveckor, rekryteringskampanjer och rekryteringsaktiviteter.

❯ Serva och administrera aktiviteter, kurser och konferenser som vi anordnar för våra medlemmar och förtroendevalda. Innebär bland annat kontakt med konferensanläggningar, begära offerter, bokning av konferenser, skapa och skicka inbjudningar och annan administration före, under och efter.

❯ Vara en viktig del i vårt organiserings- och rekryteringsarbete som du är med och planerar och administrerar.

❯ Ge service, råd och stöd till kollegor och förtroendevalda. Det kan tex innebära stöd vid uppstart av klubb/avdelning, administrera deras hemsidor och andra frågor som rör deras uppdrag.

❯ Stödja det lokala fackliga arbetet utifrån Visions mål och ställningstaganden.

❯ I samarbete med övrig personal på centret ta ansvar för särskilda arbetsområden och projekt.

Rekrytering av nya medlemmar och stöd till förtroendevalda är huvuduppgifter som samordnare som du tillsammans med övriga medarbetare har ett särskilt fokus på. Du kommer framför allt att arbeta för vår verksamhet i område Norr (Norrbotten och Västerbotten) men även en del kansliövergripande nationellt arbete tillsammans med andra funktioner och enheter.

Vi söker dig som:

❯ Har för arbetet relevant utbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet.

❯ Har vana av att arbeta i MS Office 365 och Teams och lätt för att lära nya system.

❯ Är en god kommunikatör, både muntligt och skriftligt.

❯ Har kunskap om och intresse av att arbeta med digitala lösningar och arbetssätt.

❯ Har god kunskap om och intresse av marknadsföring i sociala medier.

❯ Som person är du självgående, strukturerad, serviceinriktad och flexibel. Du tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Självklart delar du Visions värderingar.

Tjänsten är placerad i Luleå, på heltid och tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att man kan tillträda i början av augusti.

Det förekommer resor till Stockholm och inom område Norr men merparten utgår från arbetsplatsen i Luleå. Delar av arbetsuppgifter kan även utföras hemifrån när verksamheten så tillåter.

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 14 juni 2022.

Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan.

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

Kontaktpersoner

Annica Berg-Flemström
Verksamhetschef
0920-237860
annica.berg-flemstrom@vision.se

Sara Mäki
Samordnare
0920-23 78 63
sara.maki@vision.se