24 Maj 2022 kl: 12:07
Säljare till Kvalitetsfisk

Array - Valegro - Stockholm

Stockholm Säljare

Säljare till Kvalitetsfisk

Säljare till Kvalitetsfisk


Kvalitetsfisk – en del av Nordward.

Kvalitetsfisk är Sveriges sushiexperter med över 1 200 kunder i ett brett segment över hela landet. Vi är kända för vår sushikompetens och har vuxit tillsammans med den asiatiska marknaden genom åren genom att producera och leverera ett komplett sortiment av produkter till kunder som kräver hög kvalitet och produktkunskap. Vi är den ledande leverantören av Nordens bästa sushilax.

Idag är vi 60 medarbetare som med gedigen kunskap och passion levererar det bästa vi vet – Kvalitetsfisk. Genom ett oöverträffligt öga för kvalitet och förstklassig service finns vi alltid där för dig som vill ha omtanke och kvalitet från hav till tallrik.

Nordward består idag av fyra bolag i Sverige och Danmark och är Skandinaviens största fiskgrossistverksamhet. Alla bolagen har en lång erfarenhet med hög kundnöjdhet, kunskap och service. Tillsammans kan Nordward erbjuda ett fullsortiment av tjänster och produkter. Nordward har idag fem produktionsanläggningar, 320 anställda och omsätter 1,2 miljarder.

Om du kombinerar ett stort intresse för förstklassiga råvaror, mat och relationer med att göra affärer tror vi att detta kan vara ditt drömjobb.


Om Rollen


I rollen som Säljare på Kvalitetsfisk så hamnar du mitt i händelsernas centrum och är första ledet i att kontakta spännande kunder för att visa upp och förklara de fantastiska produkter Kvalitetsfisk är kända för.

Du arbetar nära dina kunder och har eget ansvar för planering av din tid och dina uppgifter. Du motiveras av att vara en stor bidragande effekt till säljresultatet och tar gärna med dina kollegor på resan.

Nordward som äger Kvalitetsfisk har en offensiv tillväxtplan och vi söker nu en Säljare som vill vara med på vår resa.

Vi kan erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i din roll tillsammans med företaget, dina kollegor och inte minst- dina kunder i restaurang-, hotell och dagligvaruhandeln. Dina mål kommer att vara tydliga och du ansvarar för dina kunder och ser till att all interaktion mellan kunden och Kvalitetsfisk flyter på och fungerar friktionsfritt. Du kommer att ha täta kontakter med kunderna för att bygga och bibehålla långa relationer. På säljavdelning arbetar idag 10 personer och du rapporterar till en försäljningschef. Totalt på Kvalitetsfisk arbetar 60 personer.Erfarenhet och kompetens


En stark och välutvecklad förmåga att bygga relationer med alla sorts människor kommer att vara helt avgörande i den här rollen. Du är en förtroendeingivande person som man kan lita på, håller det du lovar och får saker ur händerna.

Du är trygg i dig själv, strukturerad och vet hur man bryter ner ett mål i aktiviteter och hur man bygger och följer upp en pipeline. Du har en god förståelse för hur du vinner förtroende hos kunderna och ser dig själv som rådgivare utifrån de behov kunderna har. Du har en dokumenterad framgångsrik erfarenhet av relationsbaserad försäljning. Att göra affärer finns i ditt DNA. Erfarenhet av försäljning av liknande produkter är meriterande, men inte ett krav. Du kommer att få en riktigt gedigen introduktion där du får lära dig allt som du behöver för att ha de bästa produktkunskaper med syfte att bli framgångsrik. Kunskaper som du behöver behärska innan du går ut på fältet.Erbjudande


Förutom möjligheten att arbeta hos en marknadsledare med mycket muskler, fart och fläkt samt trevliga arbetskamrater blir du erbjuden en fast marknadsmässig lön samt bonus, sjukförsäkring, pensionslösning samt friskvårdsbidrag. Tjänstebil eller annan lösning erbjuds vid behov.Ansökan


Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, hr, finans, sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.