8 Jun 2022 kl: 08:06
Säljare till Beans in Cup i Uddevalla

Array - Beans in Cup - Uddevalla

Uddevalla Säljare

Säljare till Beans in Cup i Uddevalla

Säljare till Beans in Cup i Uddevalla


Gillar du gott kaffe på jobbet? Är du dessutom en erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer? I så fall är detta jobbet för dig. Vi söker nu en säljare till Uddevalla med omnejd, som vill äga och driva sin egen vardag i ett företag med korta beslutsvägar och som tycker att du ska ha det riktigt roligt på jobbet!


Ansvarsområden

Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag för att uppnå hög effektivitet. Uddevalla är ett relativt obearbetat område för oss, så en stor del av vardagen handlar om att bryta ny mark. Samtidigt är du med och bygger upp den lokala verksamheten från grunden och på sikt är vår ambition att Uddevalla blir ett eget platskontor. I dag är rollen knuten till vårt Göteborgs-kontor, men vi ser helst att du lever och har ditt nätverk i Uddevalla-området då det är där du kommer tillbringa majoriteten av din arbetstid.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök – både fysiska och digitala möten. Demonstrationer av våra lösningar också en viktig del i en normal vardag. Initialt nyttjar du då utställningen i Göteborg eller Borås, men vi vill så snart som möjligt få en liknande miljö på plats även i Uddevalla. För oss är smak, hållbarhet och service tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär involverar hela kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Din profil

Du är en erfaren B2B-säljare med starkt eget driv och en utpräglad vinnarinstinkt. Med hög social kompetens och initiativförmåga skapar du förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden. Du triggas av utmaningen att få vara delaktig och drivande i arbetet med att etablera ett nytt platskontor.

Nöjda kunder är en självklarhet och du förstår värdet av dessa även i det lite större perspektivet – en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter. Samtidigt är du en lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen. Självklart är du intresserad av smak och smakupplevelser.

B-körkort är ett krav och du har erfarenhet av säljarbete i en modern systemmiljö. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, förmånsbil eller bilersättning och i övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan och frågor

Låter det här som jobbet för dig? Kul tycker vi i så fall! Varmt välkommen att visa ditt intresse genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan och svara på 6 supersnabba frågor.

Har du frågor om innehållet i tjänsten är du välkommen att kontakta vår Regionchef Christian Arenäs på 0760-392150 eller christian.arenas@beansincup.se. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.


Vilka är Beans in Cup?

Vi är ett rikstäckande företag med närmare 250 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.