7 Dec 2021 kl: 09:15
Relationsbyggande Account Manager

Array - Jobtip Sälj - Göteborg

Göteborg Account Manager

Relationsbyggande Account Manager

Ansök här

Relationsbyggande Account Manager till Jobtip


Hallå där, kul att du hittade hit! För visst var det så att du har klickat dig in från sociala medier? Toppen, då har du redan nu fått en försmak på vad du som Account Manager kommer att sälja hos oss på Jobtip → riktade rekryterings- och employer brandingkampanjer på sociala medier!

Är du en säljare med erfarenhet från B2B-försäljning med goda resultat? Söker du en arbetsplats där du får ingå i ett grymt gäng som hela tiden vill utmana och utveckla både sina samarbeten med kunder men även sig själva? Eller arbetar du idag med lösningsorienterad support men blickar lite trånande mot säljavdelningen? Då skall du läsa vidare!

Varför Jobtip?Jobtip är ett HR-Techbolag i stark tillväxt med en spännande utveckling som sker just nu! Som det tillväxtbolag vi är har vi extremt korta beslutsvägar, så kommer du på en grym idé så kör på, här finns inga tråkiga bromsklossar. Kanske är det just din idé som gör att vi slår våra mål med dunder och brak 2022? Grymt! Vill du ta ett större ansvar över en viss del i försäljningsprocessen och förfina den? Eller kanske framåt ta en roll som teamledare? Bara ditt driv och engagemang sätter gränserna internt.

Vi är ett härligt gäng fördelat på sälj-, marknad-, admin- och tech-team som sitter på Otterhällegatan 1 i centrala Göteborg, så en go lunch ute på en av de närliggande lunchrestaurangerna eller en AW en fredagseftermiddag då och då hör till!Om rollen


I takt med att vi växer letar vi nu efter en Account Manager som vill joina vårt team med säljare ansvariga för vår Social Recruiting produkt. Som Account Manager arbetar du med hela försäljningsprocessen från prospektering till förhoppningsvis signering av en ny kund!

Efter en behovsanalys tillsammans med din kund presenterar du våra tjänster, och i samarbete med din kund och vår produktionsavdelning tar fram skräddarsydda jobbannonserings- och marknadsföringskampanjer.

Du bearbetar och samarbetar med kunder främst på C-level, vanligtvis VD, HR alternativt avdelningschefer vilket av dig kräver en hög professionalism, kunskap och noggrannhet. Din egen kundportfölj bygger du själv upp, och ansvarar för att utveckla vidare med lösningar och upplägg som hjälper kunden att få ut absolut mest av vårt samarbete!

Vilka samarbeten din kundportfölj fylls av, är helt upp till dig själv, offentlig sektor eller privata bolag? Våra kunder är allt ifrån små tvåmannabolag som vill hitta sin nästa grymma kollega, till Svenska Kyrkan, Sveriges Kommuner/Regioner och storbolag som Martin & Servera och Derome.

Du kontaktar helt enkelt en stor vidd av bolag och verksamheter som alla har en gemensam nämnare; De vill hitta kandidater!Är det dig vi söker?


Vi söker dig som älskar allt som har med försäljning att göra! Bara tanken på att hitta rätt i prospekteringen och hjälpa din kund till rätt lösning ger dig gåshud!

Vi ser som sagt gärna att du har erfarenhet från B2B-försäljning och värdefullt för dig i din tjänst som Account Manager hos oss är om du arbetat med rådgivande tjänsteförsäljning tidigare. Eller så har du kanske arbetat med rådgivning på en kundsupport men alltid blickat med trånande blick mot försäljningsavdelningen?

Vi vet också att du som person är duktig på att bygga långsiktiga relationer, gillar tempo, att arbeta mot uppsatta mål och självklart är du naturligt förtroendegivande.
Oavsett vad du gjort tidigare är ditt driv, vilja att lära och lösningsorientering det vi söker!


Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Location: Göteborg
Lön: Fast + provision
Sista Ansökningsdatum: 11 februari 2022
Känns tjänsten solklar och lockande? Klart den gör!


Skicka in din ansökan direkt!

Ansök här