8 Jun 2022 kl: 12:23
Regionsäljare Västra Götaland, Göteborgsområdet

Array - Kvdpro - Göteborg

Göteborg Säljare

Regionsäljare Västra Götaland, Göteborgsområdet

Regionsäljare Västra Götaland, Göteborgsområdet


Kvdpro växer så det knakar och förstärker därför med fler regionsäljare på fältet i hela Sverige. Nu söker vi en ny kollega som bor i Västra Götaland till vårt härliga säljteam. Trivs du med att vara ute på vägarna och har försäljning som drivkraft !? Tveka inte, sök redan idag!

Kvdpro är en av Nordens största digitala marknadsplatser för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör. Vår vision är att hjälpa företag att växa.


SOM FÄLT-/REGIONSÄLJARE

..kommer ditt främsta arbetsredskap vara din telefon, din tjänstebil samt din vinnande personlighet. Du kommer att stiga in i en roll där du som kundansvarig till stor del kommer att bearbeta kunder, via besök och telefon. Till största del kommer det handla om uppsökande verksamhet där du arbetar självständigt för att få in nya kunder och stärka vår position på marknaden.

I din roll kommer du också att utföra dokumentationer av objekt, vilket innebär att du tillsammans med kund går igenom den för objektet specifika testmallen och dokumenterar ner fakta. Merparten av alla dokumentationer sker på plats hos kund. Du kommer även sköta hanteringen av objektet genom hela försäljningen, bland annat genom mäkling.

Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning. Du ansvarar för att se till att få in objekt till försäljning och för att utveckla fina kundrelationer samt skapa informativa och korrekta dokumentationer.

Du samarbetar nära ett team bestående av övriga regionsäljare, Key Account Managers, säljsupport samt försäljningschef.

VI SÖKER DIG SOM…

…har viljan och drivet!! För att lyckas i denna roll behöver du gilla att göra mycket nykundsbesök och ha ett högt tempo. Ju fler kundbesök, ju högre chans att överträffa dina mål. Försäljning ska helt enkelt vara en naturlig del av dig och du gillar att ligga på topp. Det är för dig väldigt främmande att ge upp och du kämpar alltid på in det sista för att komma igenom eventuella hinder som dyker upp i din väg.

Lastbilar och Entreprenadmaskiner har du varit intresserad av sedan barnsben och du har en personlighet som går hem hos alla våra kundkategorier, allt ifrån bonden med en traktor till det lite större bolaget inom entreprenad/åkeri. Du har lätt att prata för din sak, fånga andras uppmärksamhet, få dem att ta sig till dina synpunkter och styra upp en dialog. På ett smidigt och taktfullt sätt kommunicerar du med både eftertryck och säkerhet.

Likaså är du van att planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Dina dagar kommer att se olika ut och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd och öppen för att testa nya tillvägagångssätt. Du trivs som bäst när du befinner dig i en fartfylld miljö. Du kommer ofta snabbt till skott och har inga problem att hantera tuffa deadlines och tidspress.

Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper i denna rekrytering och det är viktigt att kemin stämmer. Har du ett öppet sinne, viljan att utvecklas, hitta nya vägar och besitter en förmåga att driva igenom dina idéer, då har du goda förutsättningar att bli vår nästa kollega!

VI VILL ATT DU HAR ERFARENHET/KUNSKAP INOM:

♦ Administration

♦ Försäljning

♦ Nykundsbearbetning

♦ Objektskunskap om entreprenad-/lantbruksmaskiner och/eller lastbilar

♦ Kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

♦ B-körkort

VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. I denna tjänst kommer du även bli erbjuden tjänstebil.

OM KVDPRO

Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Vi är helt enkelt mycket stolta att vara unika i branschen med anläggningar från norr till söder. Vi är även en del av Kvd-koncernen och har sedan starten 1991 varit en pionjär inom digital försäljning via auktion och fastpris av maskiner och fordon. Kvd är en ledande aktör på svenska marknaden inom försäljning av personbilar (Kvdbil), maskiner, fordon, tillbehör och verktyg (Kvdpro), fritidsfordon (Forsbergs fritidscenter) samt IT-lösningar för fordonsindustrin (Smart365 och Bilpriser).

Om du klickar här kan du läsa mer om oss som bolag.ÖVRIGTTjänsten utgår från ditt hem som ligger i Göteborgsområdet. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi går igenom ansökningar löpande så sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Linda Kristiansson, administrativ support, linda.kristiansson@kvdpro.com

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.