30 Maj 2022 kl: 09:42
Redovisningsekonom till Tomoku Hus i Insjön

Array - Clockwork - Leksand

Leksand Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Tomoku Hus i Insjön

Redovisningsekonom till Tomoku Hus i Insjön


OM FÖRETAGET

Tomoku Hus AB i Dalarna är en av Sveriges största tillverkare av trähuskomponenter med fokus på väggblock, fönster och fönsterdörrar. Företaget har funnits i Insjön sedan 1991 och är beläget intill Österdalälven i Leksands kommun. På denna historiska plats har hus tillverkats sedan 1920-talet. Företaget har idag cirka 80 st anställda fördelade på tjänstemän och kollektiv personal.

Tomoku Hus AB har ett japanskt ägande och Japan är även företagets främsta marknad. All försäljning dit sker inom den japanska koncernen som Tomoku Hus AB tillhör. Produkterna marknadsförs och säljs genom Sweden House Company Ltd som är en av företagets ägare. Tomoku Hus AB har även sin marknad i Sverige och England. Populärt är vårt Attefallshus ”HELGBO” samt vår speciella produkt ”Tomokubågen”.

Vill du arbeta på ett japanskägt företag i Siljansbygden? Vi söker nu en engagerad Redovisningsekonom/löneadministratör till Tomoku Hus i Insjön.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en Redovisningsekonom/löneadministratör till vårt kontor i Insjön. Du ingår i ett mindre team där nära samarbete och kommunikation är viktigt. Du rapporterar till vår Ekonomichef.

Du har daglig kontakt med övriga avdelningar inom företaget där du stöttar och ger support i olika ekonomirelaterade frågor. Arbetet är både operativt med löpande redovisning och prognosarbete men även strategiskt där du är med och bidrar till att förbättra och utveckla företagets ekonomi- och redovisningsfunktion. I rollen ingår även löneberedning för kollektiva arbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår:

♦ Kund-och Leverantörsreskontra

♦ Löpande bokföring

♦ Månadsavstämningar

♦ Momsredovisning

♦ Assistera vid upprättande av årsredovisning

♦ Arbetsgivardeklarationer

♦ Löneberedning

DIN PROFIL

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom ekonomi/redovisning samt löneadministration. Gärna i kombination med eftergymnasial utbildning inom ekonomi även om detta inte är ett krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vi arbetar med affärssystemet Hogia Ekonomi och Hogia Lön, har du erfarenhet av detta så är det meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och goda kunskaper i engelska är önskvärt.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du är prestigelös, kommunikativ, har lätt att samarbeta och har en naturligt positiv inställning. Du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Vi tror att du har vilja, engagemang och driv att lära dig mera och kan med nya ögon komma med nya idéer och hjälpa oss att bli bättre.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett arbete med goda möjligheter till utveckling i ett företag där kvalitet, hållbarhet och långsiktighet är något som genomsyrar verksamheten. På Tomoku Hus finns en familjär känsla där vi främjar god stämning, sammanhållning och välmående.


ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Tomoku Hus med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14/6 via www.clockworkpeople.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Södergren, tfn: 0733-51 27 69.
Vill du läsa mer om Tomoku Hus så är du välkommen att besöka vår hemsida: www.tomokuhus.se.Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Maria Södergren

Rekryteringskonsult

Telefon: +46 73 351 27 69

E-mail: maria.sodergren@clwork.se