30 Maj 2022 kl: 11:17
Projektör Anläggning

Array - Gävle kommun - Gävle

Gävle Projektör Anläggning

Projektör Anläggning

Projektör AnläggningOm arbetsplatsen


Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.Arbetsuppgifter


Vill du bidra till ett trevligare Gävle?
Sök då tjänsterna som projektör hos Gävle kommun och bli en del av vårt gäng. Kom och gör Gävles gator, parker och torg trevligare tillsammans med oss!

Vi söker nu en projektör. Du kommer som projektör att stärka vår enhet, och bidra till att vi blir en effektivare organisation, genom att ta fram underlag för ombyggnation av allmän platsmark som gator, parker och torg. Detta innebär att dina arbetsuppgifter i huvudsak består av att ta fram förfrågningsunderlag till våra byggentreprenörer. I ditt arbete samarbetar du med andra medarbetare i verksamheten så som trafikingenjörer, trafikplanerare, landskapsarkitekter och projektledare.Kvalifikationer


Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen inom bygg och anläggning. Du har erfarenhet att arbeta i programmet AutoCAD samt med Anläggnings AMA. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling inom offentlig verksamhet.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person ser vi att du är en problemlösare. Du ser logik och samband i komplex information och har förmågan att se långsiktiga lösningar. Du har även förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem. I övrigt har du ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra och du anpassar dig till olika situationer samt har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser också möjligheter i förändringar.


Generell information

Tillräde: Snarast
Anställningens omfattning: Tillsvidare, 100%
Arbetstid: Dagtid
Sista ansökningsdag: 2022-06-06
Löneform: Månadslön
Kommun: Gävle
Referensnummer: C88651
Antal tjänster: 1


Kontakt

Torbjörn Bengtsson – Enhetschef
026-17 82 89

Kai Olsson – Projektledare
026-17 82 33

Maria Karlberg – Facklig företrädare, Vision
026-17 82 19

Kent Holmgren – Facklig företrädare, Sveriges ingenjörer
026-17 83 69Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.