8 Jun 2022 kl: 14:16
Projektledare

Array - Recipharm - Uppsala

Uppsala Projektledare

Projektledare

Projektledare


Har du erfarenhet av projektledning inom GMP-styrd verksamhet? Trivs du att arbeta tvärfunktionellt i en ledande roll med högt tempo? I så fall kanske du är vår nya projektledare?

Recipharm Uppsala är inne i en expansiv investeringsfas av ny produktionsutrustning. Vi behöver därför stärka upp Project Management med en driven, strukturerad och kommunikativ projektledare.

Företaget tillverkar läkemedel och vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Recipharm präglas av korta beslutsvägar, tillgängliga chefer och god gemenskap. Vi satsar mycket på Lean och arbete med ständiga förbättringar. Som projektledare innebär det att du sällan behöver vänta på beslut och har stora möjligheter att vara med att påverka och förbättra arbetssätt.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

I rollen som projektledare kommer du att bli en del av ett team som vill åstadkomma mycket. Tillsammans med andra projektledare och ingenjörer inom Teknikgruppen kommer du att leda investeringsprojekt i företaget. Tjänsten är placerad i gruppen Project Management i teknikavdelningen. Avdelningen består även av grupperna Process Engineering, IT samt EHS & Facilities.

Som projektledare:

❯ arbetar du tvärfunktionellt med projektteam som du byggt upp för att klara projektmål.

❯ Du leder, planerar och koordinerar projektarbetet samt rapporterar till styrgrupp.

❯ Du har ansvar för investeringar, projektbudget, resursäskningar och all dokumentation som krävs för att följa projektmodellen inom Recipharm Uppsala.

❯ Du har tätt samarbete med projektportföljansvarig

Vem trivs här?

Vi tror du har en högskoleutbildning inom kemi/teknik/maskin eller innehar motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av GMP-styrd verksamhet eller liknande samt god kännedom om krav, standarder och utrustning. Du har tidigare arbetat som projektledare.

Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen så har du mycket god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Vi värdesätter också att du är duktig på att entusiasmera och coacha kollegor då vi håller på att bygga upp vår projektledningskompetens inom företaget.

Har du frågor om tjänsten kan du maila dem till närmaste rekryterande chef Sandra Blom sandra.blom@recipharm.com alternativt ringa 018-164030. Har du frågor om rekryteringsprocessen så kontakta Anna Stenkvist på HR anna.stenkvist@recipharm.com alternativt ring 0721-487793. För mer information om företaget, besök företagets hemsida www.recipharm.com.

Sista ansökningsdag är 2022-06-29.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Recipharm

Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com