7 Jun 2022 kl: 14:31
Projektledare till Region Norr

Array - Aarsleff - Sundsvall, Umeå, Luleå, Skellefteå

Luleå Skellefteå Sundsvall Umeå Projektledare

Projektledare till Region Norr

Projektledare till Region Norr

Vill du vara med på vår tillväxtresa i norra Sverige? Är du en erfaren och driven projektledare som är nyfiken på nya spännande utmaningar?


Rollen som projektledare

Som projektledare har du det yttersta ansvaret för projektets genomförande med särskild hänsyn till produktion. Du ansvarar för projektekonomi, tidplan och arbetsmiljö, genom hela kedjan fram till att projektet är överlämnat till kund. För denna tjänst kommer ta fram anbud på projekt och vara delaktig i kalkyler. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare och specialister inom produktion, arbetsledning och kalkylering.

I din roll som projektledare har du ett aktivt och uppsökande förhållningssätt mot kunder och agerar professionellt och affärsorienterat i kundrelationen. I rollen ingår att tillsammans med produktionschef planera framdrift av projekten för att nå optimal resursanvändning.


Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter

  ❯  Driva projektet inom företagets fastlagda ramar, regler och policys

  ❯  Leda och fördela arbetet inom projektet

  ❯  Delta aktivt i kalkylarbete tillsammans med anbudsledare både före, under och efter projektets genomförande

  ❯  Vara uppdaterad i projektets ekonomiska ramar, förväntat utfall samt gällande projektavtal

  ❯  Delta i projektgenomgångar tillsammans med kund – svara, informera och driva uppkomna frågeställningar

  ❯  Tillse god arbetsmiljö och trivsel både internt och externa på arbetsplatsen

  ❯  Säkerställa att tillbud och olyckor registreras och att ev. åtgärder verkställs inom ansvarsområdet

  ❯  Ansvara för att inhämta och hantera/fakturera avvikelser, ÄTA och övriga ev. kontraktsmässiga regleringar samt genomföra inköp inom projektets budgetramar


Din profil

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du har några års erfarenhet från en liknande tjänst inom bygg- eller anläggningsbranschen. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att driva projekt samt leda och inspirera dina medarbetare. Som person är du därför självgående, initiativrik och prestigelös. Du har också god förståelse och kunskap inom projektekonomi. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar för att, på ett analytiskt och strukturerat arbetssätt, bidra till verksamhetsområdets fortsatta lönsamhet och utveckling.


Kvalifikationer

  ❯  Högskoleutbildning inom relevant område

  ❯  Erfarenhet av projektledning inom bygg/anläggning

  ❯  B-körkort är ett krav i tjänsten

  ❯  Meriterande om du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik

  ❯  Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

  ❯  B körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, spännande och utvecklande arbete. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Hos Aarsleff får du möjligheten att arbeta brett inom grundläggning och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt geografiska område. Vi har ett nära samarbete med vår D&E avdelning och hos oss får du arbeta med innovativa tekniker med en stor maskinflotta.

Start: Enl. överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Kontaktinformation: Arbetschef Mattias Falksund, Tel. +46 (0)727 22 25 81, mfal@aarsleff.com


Information och ansökan

Om du har frågor som rör tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arbetschef Mattias Falksund mfal@aarsleff.com

Vill du ansöka om tjänsten? Ansök genom att bifoga CV och personligt brev. Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2022-06-30


Om oss

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Vi är en del av Aarsleff koncernen som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK.