22 Feb 2022 kl: 00:00
Projektledare till Diös, Skellefteå

Diös Fastigheter - Skellefteå

Skellefteå Projektledare

Projektledare till Diös, Skellefteå

Projektledare till Diös, Skellefteå


Välkommen till oss på Diös! Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Som projektledare hos oss medverkar du till att utveckla framtidens Skellefteå där människor vill leva, arbeta och umgås.

På Diös arbetar vi målmedvetet för att bidra till stadsutveckling i våra städer och som projektledare har du en viktig roll i det arbetet. Din främsta uppgift blir att projektleda hyresgästanpassningar i form av både större och mindre om- och nybyggnationer.

Hos oss får du en aktiv roll där du tar stort ansvar i uthyrningsprocessen och i arbetet kring att anpassa lokaler till våra befintliga och nya hyresgäster. Du kommer arbeta nära dina kollegor, både inom affärsenheten och från centralt håll. Tillsammans säkerställer vi att Diös fastigheter och lokaler skapar värde för våra hyresgäster, staden och oss själva.

Som projektledare på Diös arbetar du lösningsorienterat och bistår teamet med alternativa lösningar och projektbudgetar som möjliggör goda affärer och nöjda hyresgäster. Du ansvarar för att budget, tidsplaner och kostnadsramar hålls under projektens gång samt att projekten genomförs enligt gällande lagar, förordningar samt Diös interna riktlinjer och policys.

Vi erbjuder en ansvarsfylld roll med goda möjligheter att utveckla och utvecklas. Du kommer vara stationerad i Skellefteå där vi har många spännande projekt på gång. Utöver kollegorna i Skellefteå kommer du även att ha nära kontakt och utbyte med övriga projektledare inom bolaget. Tjänsten är på heltid och gäller tills vidare. Vi tillämpar provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig som är affärsmässig, kvalitetsmedveten och kreativ projektledare. Ett gott samarbete mellan kollegor, entreprenörer och hyresgäster ser du som en förutsättning för ett lyckat resultat, varför du arbetar hårt för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer, såväl internt som externt. Du är kommunikativ, resultatinriktad och arbetar strukturerat. Utöver detta säkerställer du god planering och har alltid hyresgästen i fokus.

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå, alternativt gymnasial utbildning med några års erfarenhet av att leda bygg- eller installationsprojekt. Utöver detta har du erfarenhet från beställar- eller utförarsidan och är van att upphandla, leda och följa upp dina projekt.

Vilka är vi?

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vårt bestånd i Skellefteå utgörs av ca 175 000 kvm med ett marknadsvärde om ca 3 miljarder. Vi är ett aktivt bolag med många spännande projekt igång och på ingång. Affärsenheten består idag av 9 medarbetare som brinner för våra hyresgäster och stadsutveckling.

Vårt erbjudande 

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag där inget står still. Vi erbjuder en stimulerande och varierande vardag där du får jobba i nära dialog med kompetenta och engagerade medarbetare, från Borlänge i söder till Luleå i norr. Personlig utveckling är ett av våra främsta fokusområde. Tillsammans med din chef och genom vår egen kompetensarena Diös Academy säkerställer vi din kompetensutveckling med utbildningar, workshops och andra kompetensutvecklande insatser. Ett annat viktigt område för oss är balansen mellan arbete och fritid. Vi är helt övertygade om att detta är en förutsättning för att vi som jobbar på Diös ska utvecklas och trivas. Därför inspirerar och stöttar vi våra medarbetare till en hälsosam livsstil och vi ser tydliga resultat av detta i vår höga frisknärvaro.

Ansökan

Om du tror att Diös är ett bolag för dig, skicka in CV och personligt brev via ansökningslänken senast den 2022-03-06. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta HR-ansvarig Annie Skoglund, 010 – 470 95 71.