18 Feb 2022 kl: 00:00
Projekt och kunduppdragsledare El

Dala Energi - Rättvik, Leksand

Rättvik Projektledare

Projekt och kunduppdragsledare El

PROJEKT- OCH KUNDUPPDRAGSLEDARE ELI en hållbar värld behövs nya energilösningar. Vi behöver fler som vill göra skillnad, fler som brinner för bygdens utveckling och fler som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb. På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder. Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.


Nu söker vi fler som vill göra skillnad, nu och för framtiden. Vill du vara med på vår resa?

OM TJÄNSTEN


Som Projekt- och kunduppdragsledare ingår du i ett team som tillsammans driver projekt som beställts av nya eller befintliga kunder till Dala Energis infrastrukturer elnät och fibernät. Projekten består av nyanslutningar för el, servisändringar, tillfällig anläggning och mikroproduktion. Du planerar och bereder dessa projekt och säkerställer att de levereras till rätt kostnad, i tid och med den kvalitet som överenskommits.

Ditt uppdrag består bland annat av elnätsprojekteringar, kalkyler, kundofferter, arbetsledning av montörer, beställning av materiel samt avrop av schaktentreprenörerKVALIFIKATIONER


SOM PERSON

Som person är du en ansvarstagande ledare med ett resultatdriv och engagemang i dina projekt och i de relationer du skapar och hanterar. Du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kunder och kollegor.

Det här är en varierande roll som ställer krav på din förmåga att ta ansvar, ditt ordningssinne och din samarbetsförmåga. Du behöver ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och då arbetet innebär många kontaktytor krävs det en god social och kommunikativ förmåga.

Du tycker att det är betydelsefullt att kombinera hög servicenivå till kunderna med affärsmässighet på ett professionellt sätt.VI ERBJUDER DIG


Här får du möjlighet att driva energiomställningen tillsammans med engagerade arbetskollegor som brinner för bygdens utveckling. Vi erbjuder våra medarbetare individuella utvecklingsplaner och arbetar flexibelt i moderna kontorslokaler på våra fina kontor i Rättvik, Leksand och Säter. Vi erbjuder en rad personalförmåner som till exempel personalbil och friskvårdspaket där massage är en del av vårt hälsofrämjande arbete. Men det kanske viktigaste av allt – trevliga kollegor. Här kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att få en bred roll och jobba med framtidens teknik i ett företag med stora möjligheter till kompetens och karriärsutveckling. Bygdens roligaste jobb helt enkelt!ERFARENHET OCH KUNSKAP


Vi tänker oss att du har en bakgrund som till exempel anslutningsingenjör eller beredare samt är utbildad inom elkraft. Alternativt har du samlat på dig likvärdiga erfarenheter genom arbetslivet. Att du dessutom har erfarenhet av att bereda, dokumentera och leda projekt är viktigt. Vi kan även tänka oss att du idag jobbar som distributionselektriker och är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

Meriterande kunskaper:

 • Erfarenhet av dpPower
 • BAS-P / BAS-U
 • ESA
 • Entreprenadjuridik


 • KONTAKTUPPGIFTER OCH ANSÖKAN


  Hoppas du känner att den här rollen passar dig! I så fall, välkommen med din ansökan senast den 6 mars. Registrera din ansökan via “Ansök nu”-knappen. Om du har några frågor om befattningen, kontakta Projektchef Kundnära Uppdrag , Jonas Björklund 0247 – 442 11 eller Rekryteringskonsult Petra Back, 070-656 98 30.

  Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat, skicka därav in ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-03-06.
  OM FÖRETAGET


  På Dala Energi är vi 80 medarbetare som varje dag bidrar till att vardagen fungerar för våra 34 000 kunder. Tillsammans för bygdens bästa investering är vår vision och något som genomsyrar relationerna vi har till bygden, kunder, ägare och medarbetare. Våra kunder, som också är våra grannar, vänner och affärsbekanta som lever här.