1 Jun 2022 kl: 14:05
Proffsansvarig

Array - Clockwork - Luleå

Luleå Säljare

Proffsansvarig

Proffsansvarig


OM FÖRETAGET

Colorama, AB Hellgrens Färghus, är en färgbutik som har funnits sedan mitten av 60-talet och bedrivit försäljning av färg, tapet, golv, kakel och klinker, bilfärg samt städ till både konsumenter och yrkeskunder. Vi representerar de marknadsledande fabrikaten inom ovanstående områden. Vi är idag 16 anställda och söker nu efter ytterligare förstärkning i form av en ansvarig person till vår yrkesbutik.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ansvarig för proffssäljarna så leder du verksamheten för vår yrkesbutik. Du är ansiktet utåt mot våra kunder och ger service i världsklass. Vidare så ser du till att det är ordning och reda både i butik och på vårt lager. Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och följer upp leveranser och kvalité. Till din hjälp så har du ett team av proffssäljare med lång branscherfarenhet. Du rapporterar till platschefen.

DIN PROFIL

Vi söker dig som älskar kundmötet, du drivs av att ge den bästa servicen och leda försäljningen. Ditt ordningssinne sätter standarden för både butik och lager, där ordning och reda är en självklarhet. Att bygga relationer och skapa förtroende är självklarheter för dig och du trivs som en nyckelspelare på avdelningen. Som ledare är du rak och tydlig och skapar en atmosfär med högt i tak. Du vill och vågar driva på för att hela tiden utveckla vår verksamhet. Erfarenhet från branschen är meriterande.

ANSÖKAN

Vi samarbetar med Clockwork rekrytering och hänvisar varmt alla frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Daniel Kalén på tfn 070-821 53 00. Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 juni, via www.clockworkpersonal.se.Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Daniel Kalén

Marknadsområdeschef

Telefon: +46 70 821 53 00

E-mail: daniel.kalen@clwork.se