25 Feb 2022 kl: 00:00
Processingenjör till Mondi Dynäs

Mondi Dynäs AB - Kramfors

Kramfors Processingenjör

Processingenjör till Mondi Dynäs

Processingenjör till Mondi Dynäs


Grow

Vi erbjuder:

Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en framgångsrik och växande koncern

Utbildnings- och utvecklingsprogram för anställda, bland annat inom vårt egna utbildningsprogram Mondi Academy

Spännande nationella och internationella utvecklingsmöjligheter

Create

Hos oss kommer du att få:

Delta i utvecklingen av innovativa produkter i världsklass

Arbeta nära produktionen och vara en viktig del för vår utveckling

Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt

Inspire

Du kan se fram emot:

En arbetsplats där din säkerhet går främst

En stimulerande och trevlig arbetsmiljö med erfarna och hjälpsamma kollegor som finns nära till hand

En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga Kusten


Mondi Dynäs rustar för framtiden och investerar i fabriken i Kramfors, därför söker vi nu 6 ledare för våra produktionsteam. Har du förmåga att samordna, samarbeta och att kommunicera? Vill du jobba i en öppen och inkluderande organisation med högt säkerhetstänk? Då kan det vara dig vi söker, välkommen till oss på Mondi Dynäs!

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.

Ditt uppdrag


Vi är på en förändringsresa och till den nya organisationen söker vi en processingenjör till PM5, en högkvalitativ pappersmaskin för säck- och specialkraftpapper och som tillverkar världens starkaste papper. Arbetet som processingenjör innebär i första hand att stärka och optimera produktionsprocessen för papperstillverkningen samt bidra till att enheten når uppställda produktions- och kvalitetsmål. Det innebär att du medverkar till ett proaktivt säkerhetsarbete på avdelningen där du samarbetar med andra för att aktivt lösa drift- och processproblem. Till dina uppgifter hör också att följa upp standardiseringen, att analysera och följa upp data och att identifiera förbättringsområden och bidra i utvecklingsprojekt. Tjänsten innebär många kontaktytor och du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat vår teknologiavdelning och marknadsavdelning. I denna tjänst rapporterar du till linjechefen. Tjänsten innebär en del resor.

Vem är du? 


Vi på Mondi behöver dig som motiveras av ständig förbättring och att nå uppsatta mål. Du har en förmåga att förstå och ta till dig komplexa strukturer och sätta dem i ett större sammanhang samtidigt som du trivs med att utmanas professionellt och ha möjlighet att agera och göra skillnad. På Mondi bryr vi oss om varandra och vi ser det som viktigt att du, tillsammans med oss, bidrar till en öppen och ärlig dialog som leder till goda relationer, såväl internt som externt. Du respekterar andras olikheter och bakgrunder, uppskattar mångfald och ser det som en fördel att alla kan bidra med olika erfarenheter.

Till vårt team söker vi dig med en teknisk utbildning, gärna inom kemi, eller en liknande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av processindustrin ser vi det som ett stort plus.

Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.    Kontakt


Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering och har du frågor är du välkommen att ringa Alexandra Köhn, 070-2873930, alexandra.kohn@jeffersonwells.se eller Karin Frisendahl, 070-3774546, karin.frisendahl@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag men senast den 20/3-2022.

Besök oss på vår karriärsida, Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!