30 Maj 2022 kl: 12:28
Pedagogisk utvecklare till Västerbacka och Skräddarbacken

Array - Borlänge kommun - Borlänge

Borlänge Pedagog

Pedagogisk utvecklare till Västerbacka och Skräddarbacken

Pedagogisk utvecklare till Västerbacka och Skräddarbacken


Om arbetsplatsen

Du ingår i en ledningsgrupp med rektor och biträdande rektor som tillsammans driver utvecklingsfrågor för två förskole områden. Området du ska arbeta i har fem förskolor, som ligger en liten bit från varandra, alla förskolorna har möjligheter till utflykter både i natur och stadsmiljö och utbudet som tex bibliotek. Förskolorna har förskollärare, barnskötare, assistenter och IT-ansvarig.

Förskolan ser leken som en stor och viktig pusselbit för barnens sociala och språkliga utveckling, det är också här du kommer att ha en del av ditt uppdrag. Vi arbetar med kollegialt lärande i organiserad form, här är du en viktig kugge i vårt hjul, och vi ser oss själva som goda ledare för arbetslag och barngrupp.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Välkommen med din ansökan!


Självklart lockar vår värdegrund dig!

🌼 Jag finns här för Borlängebon

🌼 Jag gillar utmaningar

🌼 Jag möter varje människa med öppenhet


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som pedagogisk utvecklare innebär att du i nära samarbete med rektor och biträdande rektor arbetar för att driva aktuella utvecklingsfrågor i organiserade nätverk för förskollärare. Du kommer att samarbeta med nätverksledare för barnskötare för att även här höja kvaliteten på undervisningen, handleda kollegor i pedagogiska dilemman och utveckla våra dokumentationsverktyg. Ditt uppdrag innebär att du ska arbeta med individ-grupp- och organisationsnivå på alla avdelningar utifrån uppdrag av rektor och biträdande rektor.

Att du kopplar aktuell forskning till det dagliga arbetet med grupp- och individbehov för att stödja och handleda kollegor är självklart viktigt för en hög utveckling av utbildning och undervisning i förskolan. Pedagogisk dokumentation är en del av din återkoppling till både arbetslag och rektorer.


Kvalifikationer

Förskollärarutbildning eller har du uppnått 180hp/210hp av din utbildning till lärare, lägre åldrar inriktning 1-5 år, är du också välkommen att söka så att vi kan diskutera en kommande anställning. Om du har Ledarskapsutbildning eller är utbildad som VFU-handledare är det meriterande.

Du som söker tjänsten ska ha kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete och digitala verktyg för att underlätta ditt viktiga arbete med pedagogisk utveckling av områdets alla förskolor och gärna ha vana av att leda kollegor i grupp.

Tycker du att det låter intressant, då ser vi fram emot din ansökan!


Om anställningen

Tillträde: 2022-08-08

Referensnummer: A1129192
Kommun: Borlänge
Omfattning: Tillsvidareanställning, 100%
Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Lön: Månadslön

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillsvidare


Kontakt


Pia Bortas,
Rektor – 0243-737 74


Sofia Karlsson,
Lärarförbundet – 0243-745 44Övrigt


För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!