17 Feb 2022 kl: 00:00

Ersta diakoni - Stockholm

Stockholm Sjuksköterska

Operationssjuksköterska till Ersta Sjukhus

Operationssjuksköterska till Ersta Sjukhus


Om arbetsplatsen


Är du vår nya operationssjuksköterska? Stimuleras du av nya utmaningar och teamarbete? Då har vi arbetet för dig!

Du kommer vara en viktig medarbetare och vår värdegrund – se människan; professionalism, tillit och hopp och genomsyrar hela vår organisation.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Ersta diakoni bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt med ett icke vinstdrivande syfte. Ersta Sjukhus, som är en del av Ersta diakoni ligger centralt beläget på Erstaklippan på Södermalm i Stockholm.

Ersta sjukhus i stort är ett nischat sjukhus med hög kompetens inom kirurgi, medicin, palliativ vård och psykiatri präglat av samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi bedriver framgångsrik specialistsjukvård och klinisk patientnära forskning och utgår alltid från den enskilda människan i vård, beslut och behandling.

Vi är nu inne i en spännande fas med stort utvecklingsfokus och tillväxt:

 • Vi investerar i ett nytt sjukhus som ska stå klart år 2023
 • Vi utvecklar vården och våra arbetssätt
 • Vi implementerar e-hälsa och personcentrerad vård.
 • Tillsammans skapar vi en sjukvård med mycket goda kliniska resultat och med Stockholms nöjdaste patienter och medarbetare.  Om tjänsten


  Ersta operationsavdelning kännetecknas av arbete inom högteknologisk/ laparoskopiskkirurgi. Våra kirurger är specialiserade inom nedre – och övre kirurgi. Vi utför tarm-, bråck-, gall- och obesitaskirurgi samt proktologi vilket gör att variationen är vara stor. Vi är en arbetsgrupp med hög kompetens och högt i tak, där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Vi tillämpar Individuell schemaläggning med arbetstider företrädelsevis dagtid, vardagar samt beredskap på vardagnätter och på helg dagtid lördagar. Beredskapspassen genererar tid eller pengar som ger möjlighet till utökad ledighet. Vi möjliggör med bra bemanning att utföra kompetensutveckling, arbete med ansvarsområden samt uttag av ledig tid.

  Som anställd vid Ersta diakoni erbjuds du anställningsförmåner såsom 2000 kr i friskvårdsbidrag/år och förmånliga priser på flera olika företag via Förmånsporten. Bostad i centrala Stockholm under ca 2 år kan erbjudas  Arbetsuppgifter


  Sedvanliga arbetsuppgifter  Kvalifikationer


  För att arbeta som operationssjuksköterska ser vi att du är leg. sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård och har erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

  Vi söker dig som är flexibel, tycker om högt tempo och arbeta självständigt. Hos oss är det viktigt att du tycker om samarbete då arbetar vi som ett team där alla är lika viktiga.

  Du bidrar till ett gott arbetsklimat genom att vara initiativtagande och samarbeta bra med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad (i de fall du kan vaccinera dig). Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

  Välkommen med din ansökan!  Anställningens omfattning


  Tillträde enligt överenskommelse.
  Provanställning tillämpas.
  Tillsvidare.  Ansökan


  Referensnummer: A932611

  Sista ansökningsdag 2022-03-06
  Kontaktpersoner


  Susanne Wagmo
  Vårdenhetschef 08-714 61 74
  susanne.wagmo@erstadiakoni.se

  Soraya Ladera del Poza
  Enhetsledare operation
  Soraya.Ladera.del.Pozo@erstadiakoni.se
  Övrigt


  Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

  Inför rekryteringsarbetet har Ersta diakoni tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Vill du veta var vi finns?
  Se arbetsplatsen på karta här.