15 Feb 2022 kl: 00:00
Områdeschef till Piteå

Samhall - Piteå

Piteå Områdeschef

Områdeschef till Piteå

Områdeschef till Piteå


Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Distrikt Norrbotten söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Piteå och rapporterar direkt till Affärschef.


På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Om tjänsten

Som Områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

Som områdeschef ansvarar du för flera uppdrag och kunder inom olika branscher, exempelvis tillverkningsindustri och lokalvård. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Områdeschefen ansvarar för driften och planerar tillsammans med driftledare och ni ser till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Vi söker dig som har:

 • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
 • Erfarenhet av kundrelationer med goda resultat
 • Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
 • Lokal företagskännedom är meriterande
 • Lägst gymnasial utbildning
 • B-körkort
 • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en lagbyggare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

  Ansökan och övrig information

  Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

  Anställningsform:
  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  Anställningsdatum:
  Maj 2022
  Tjänstgöringsgrad:
  Heltid

  Sista ansökningsdag:
  22-03-11

  Kontaktperson

  Anna-Kaisa Erkheikki-Strömbäck, Affärschef, telefon: 0920-237606

  Fackliga representanter

  Pontus Dilén, Ledarna, telefon: 026-17 65 03
  Robert Ekman, Unionen, telefon: 0920- 23 76 16
  Johnny Schödin, SACO, telefon: 060-16 82 03

  Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.