30 Maj 2022 kl: 12:05
Områdeschef till Alingsås

Array - Samhall - Alingsås

Alingsås Områdeschef

Områdeschef till Alingsås

Områdeschef till Alingsås


Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Sjuhärad söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är som första linjens chef med placering i Alingsås.
Om tjänsten


Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.Vi söker dig som har:


♦ Ledarskapserfarenhet med personalansvar

♦ Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat

♦ Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder

♦ Yrkesbevis inom SRY är meriterande

♦ För tjänsten krävs B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.Ansökan och övrig information


Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: Efter överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100 %

Befattningens placering: Alingsås

Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Kontaktpersoner:

Affärschef Elin Mårtensson, 033- 47 49 45

Fackliga kontaktuppgifter:

Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43
Tommy Salomonsson, Ledarna 013- 37 33 53
Asim Zilic, Saco 021-83 18 20

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.