31 Maj 2022 kl: 10:08
Myndighetshandläggare inom barn- och vuxenhandläggning LSS

Array - Tibro kommun - Tibro

Tibro Handläggare/Utredare

Myndighetshandläggare inom barn- och vuxenhandläggning LSS

Myndighetshandläggare inom barn- och vuxenhandläggning LSS


Om arbetsplatsen


Är du utbildad socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig och brinner för att bidra till rättssäkra biståndsinsatser enligt LSS för barn och vuxna? Vill du vara med och utveckla framtidens socialtjänst till att bli en verksamhet med förebyggande insatser med hög kvalitet? Kanske är du vår nästa kollega?

Vi söker nu en LSS- handläggare för barn och vuxna som vill vara med och bidra med sin kompetens inom detta område.

Tibro är en västsvensk kommun med drygt 11 000 invånare som präglas av engagemang och samverkan. Här finns ett brett föreningsliv med unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. har en gemensam vision med förenings- och näringslivet.

Tibro kommun, som är Tibros största arbetsgivare, jobbar målmedvetet med utveckling.
Med ledorden tillsammans, hållbart och nära strävar vi efter att forma ett hållbart samhälle socialt, ekonomiskt och klimatmässigt.Arbetsuppgifter


Arbetet som myndighetshandläggare inom vår vuxengrupp består i att utreda, bedöma och besluta samt följa upp biståndsinsatser inom LSS för barn och vuxna personer. Arbetsgruppen inom vuxengruppen består av tre handläggare samt en 1:e socialsekreterare. Enhetschef har det övergripande ansvaret.

Vi arbetar gemensamt och aktivt för att hitta hållbara lösningar för dem vi möter. Intern och extern samverkan är viktigt för oss då vi vet att det leder till bättre lösningar för våra brukare. Vi vet att en förutsättning för att behålla hög kvalité på den verksamhet vi bedriver är att medarbetarna får rätt stöd och tillräckligt med tid för varje ärende.

Kontakta gärna enhetschef om du vill veta mer om arbetet på socialkontoret i Tibro.Kvalifikationer


Vi söker dig som har examen från socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.Anställningens omfattning


Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Ansökan


Referensnummer: A1129097

Sista ansökningsdag 2022-06-15
Kontaktpersoner


Suzanne Nordlind

Enhetschef 0504-182 79
suzanne.nordlind@tibro.se
Övrigt


Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.