13 Jun 2022 kl: 09:20
Montör till vår apparatskåpsverkstad

Array - Elektro Emanuel AB - Veddige

Veddige Montör

Montör till vår apparatskåpsverkstad

Vi söker en montör till vår apparatskåpsverkstad!


Är du tekniskt intresserad och har jobbat som elektriker i några år? Vill du utvecklas i karriären tillsammans med trevliga kollegor? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 👇


Vad kommer du att få göra hos oss?

Som montör hos oss på Elektro Emanuel AB blir du en del av ett glatt gäng som för det mesta håller till i vår verkstad i Veddige. Här blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bygga styrskåp och kraftfördelningar utifrån färdiga ritningar. Du ansvarar själv för dina projekt och genomför allt från början till slut. I rollen kommer du periodvis även att åka ut till våra kunder, för att ändra, komplettera och byta ut styrningar i befintliga skåp. Även om du främst arbetar självständigt så har du alltid flera behjälpliga kollegor nära till hands.

DU – en fingerfärdig elektriker!

Vi söker dig som är elektriker, gärna med inriktning på automation och erfarenhet inom industrin. Du har jobbat inom elbranschen i några år och känner dig bekväm och van vid att arbeta självständigt. För att du ska trivas riktigt bra hos oss, ser vi att du har ett stort tekniskt och mekaniskt intresse samt en vilja att lära och utvecklas i din yrkesroll.

Våra värdeord trygghet, ansvar och kvalitet, genomsyrar hela vår verksamhet, därför värdesätter vi ett ordentligt utfört arbete, och felfria leveranser.
För att lyckas med detta behöver du vara en noggrann person med ett skarpt öga för detaljer! Slutligen är det viktigt att du har körkort, eftersom du i tjänsten kommer behöva ta dig till olika platser.

God arbetsmiljö – för din hälsas skull

Vi jobbar för en god arbetsmiljö och försöker att aktivt medverka till ett hälsosamt levnadssätt. Därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra anställda och ser till att skapa de bästa möjliga förhållandena på arbetsplatsen. Här arbetar du i en rymlig verkstad med mycket luft och gott om ljusinsläpp!

Välkommen in i värmen!

Hos oss får du inte bara ett jobb, du får en arbetsplats värd att gå till! Här blir du en del av ett företag med avslappnad miljö, högt i tak och mycket arbetsglädje.

Väx med oss!

Det du inte kan idag kommer du att lära dig hos oss! Vi arbetar varierat och brett så möjligheterna till kompetensutveckling är många. Dessutom är dina kollegor oerhört kompetenta och delar gärna med sig av sina kunskaper.


Har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till Gustav Qvist 0340-641457.
Vi utvärderar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 juli!