3 Jun 2022 kl: 13:55
Montör till skåpslina

Array - Kvänum - Kvänum

Kvänum Montör

Montör till skåpslina

Montör till skåpslina


Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett företag som växer och satsar på framtiden. Allt arbete präglas av flexibilitet, kvalité och ett stort hantverk. Våra produkter görs från grunden och vi använder oss av massivt trä och faner i träslag såsom ask, ek, alm och valnöt.

Arbetsuppgifterna består i första hand av:

❯ Monteringsarbete i skåpslina

❯ Montering och ihopsättning av våra ek lådor

Personlighet

Vi anser att din personlighet och samarbetsförmåga är de allra viktigaste parametrarna för att lyckas i arbetet. Som person är du positiv, har en stor vilja att lära dig och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du är noggrann, initiativrik och ansvarstagande.
TEXT

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin. En praktisk/teknisk utbildning är meriterande.

Våra värderingar i företaget är:

❯ Personliga och engagerade

❯ Ärlighet och uppriktighet

❯ Respekt för varandra

❯ Lösningsfokuserad

❯ Affärsmässighet och professionalism

Vad kan vi erbjuda dig?

Kvänum kök är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av familjära och goda värderingar för dig som medarbetare. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag.

Tjänsten

Tjänsten är heltid på dagtid med placering i vår fabrik i Kvänum. Sista ansökningsdag är den 17/6. Inga ansökningar via e-mail utan ansök på vår hemsida: https://www.kvanum.com/se/info/jobba-pa-kvanum/. Tillträde enligt överenskommelse.

Kollektivavtal

Träindustriavtalet- TMF – Trä och möbelföretagen och GS.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarig Carolina Cederqvist på tfn: 0512-79 77 19, e-mail: carolina.cederqvist@kvanum.com.