2 Jun 2022 kl: 07:37
Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör till Handkirurgi

Array - Sahlgrenska Universitetssjukhuset - Göteborg

Göteborg Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör till Handkirurgi

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör till Handkirurgi


Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet handkirurgi


Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Tycker du om journaldokumentation – sök hos oss på Handkirurgi, Administrativa enheten


Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega, en del av vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministratörer, administratörer, operationskoordinatorer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi är 11 medarbetare inom Administrativa enheten.

Verksamhet Handkirurgi behandlar patienter som besväras av flera olika sjukdomstillstånd i händerna. En stor andel av våra patienter kommer med akuta skador. Vi opererar allt från små barn med medfödda handmissbildningar till äldre personer med felställningar i handen.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team.

Verksamheten Handkirurgi finns i nya lokaler på Mölndals sjukhus.

Tillsammans gör vi skillnad! Vi känner stolthet över vårt viktiga arbete och vill att patienten ska känna trygghet och respekt.Vi kan erbjuda dig


Vi som jobbar här är ett trevligt gäng som värnar om både varandra och våra patienter. Oavsett om du har lite eller mycket erfarenhet som medicinsk sekreterare/vårdadministratör så ska vi se till att du kommer in i arbetet på ett tryggt sätt. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.Arbetsuppgifter


I arbetsuppgifterna ingår det att ansvara för utskrift av läkardiktat, diagnos- och åtgärdsregistreringar i ELVIS, registrering i kvalitetsregister. Vi har digital diktering – MedSpeech, Melior samt E-arkiv.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats. Vi välkomnar nytänkande i arbetet för att skapa flexibilitet och för att hålla nyfikenheten vid liv.
Om dig


Du ska ha läst hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning. Ett krav är också att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Fördjupad DRG-kunskap (Diagnosis Related Groups) och kunskap i ELVIS är meriterande.

Du som börjar hos oss har ett gott bemötande och en hög service- och ansvarskänsla. Du är noggrann och flexibel. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du delar vår värdegrund: Tillsammans FÖR patienten MED patienten.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillsammans för patienten – Sahlgrenska UniversitetssjukhusetAnsökan


Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtalOm anställningen


Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Löneform: Individuell lönesättning
Ort: Mölndal, Göteborg
Referensnummer: 2022/4134
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2022-06-19Kontakt


Kontaktperson
Enhetschef, Sandra Klintberg
070-0206143

Facklig företrädare
Vision, Therese Jakobsson
076-0508863
Om Västra GötalandsregionenVästra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion