26 Feb 2021 kl: 16:49
Marknadsförare med grymma skills i finska

Array - Jobtip Marketing - Göteborg

Göteborg Marknadsförare

Marknadsförare med grymma skills i finska

Ansök här

EFTERLYST:
GOD KOMMUNIKATÖR MED GRYMMA SKILLS I FINSKA SOM VILL BYGGA EN KARRIÄR INOM MARKNADSFÖRING PÅ SOCIALA MEDIER


Oletko kiinnostunut sosiaalisen median markkinoinnista? Oletko taitava kommunikaattori? Luuletko, että tämä teksti tuntuu olevan kääntänyt Google Kääntäjä? Se on myös! Etsimme nyt sinua, joka haluaa auttaa meitä parantamaan suomea! Koska et ole vielä täällä, suoritamme loput tekstistä ruotsiksi.

✓ Ta fram och rikta annonser via primärt Facebook, Instagram & LinkedIn

✓ Koda HTML

✓ Skapa material i Adobe Creative Suite

✓ Skriv säljande copy-texter


Som Digital Marketer Finland kommer du även få en viktig roll i vår pågående etablering i Finland. Här arbetar du med våra finska kampanjer samt har kontakt med många av våra spännande kunder!


VI ÄR JOBTIP – STÖRST I NORRA EUROPA PÅ REKRYTERING VIA SOCIALA MEDIER

Låt oss börja med att berätta vilka Jobtip är och vad vi gör. Idag är vi den ledande aktören i Norra Europa inom rekrytering och Employer Branding på sociala medier. Kort och gott – vi hjälper organisationer inom privat, offentlig och ideell verksamhet att synas med sina rekryteringar på Facebook, LinkedIn och Instagram. Vårt huvudkontor är beläget mitt i hjärtat av Göteborg men vi har även kontor i soliga San Diego, Nordens pärla Oslo och den vackra hamnstaden Gdansk! 

Har du copy skills och vill bli bättre på digital marknadsföring? 

Rollen som Digital Marketer innebär främst att arbeta med att skapa kampanjer på sociala medier samt producera content i form av kortare text, bilder, videor och landningssidor. Syftet med kampanjerna är att träffsäkert hitta nya grymma medarbetare till våra kunder samt hjälpa dem att stärka upp sitt Employer Brand! Är du rätt person för tjänsten erbjuder vi en roll i en dynamisk och innovativ miljö på ett fantastiskt bolag.

Du som läser detta ser vi har viss tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring och kanske även erfarenhet av exempelvis Facebook Ads Manager. Men med det sagt så kräver vi inte att du ska kunna allt – här får du en gedigen uppstartsutbildning och en dedikerad handledare, så att du kan känna dig trygg under din första tid hos oss. Dock är det såklart viktigt att du kan flytande finska!

Har vi inte lyckats övertyga dig än? Ge oss då ett sista försök!

✓ Göteborgs i särklass bästa arbetsplats!

Vi har en mångfald av människor med olika bakgrund som tillsammans arbetar mot målet att sätta Jobtip på världskartan! Du blir en del av en innovativ miljö, utan tråkiga bromsklossar.

✓ Korta beslutsvägar.

I vårt bolag är beslutsvägarna korta och du arbetar med väldigt fria tyglar. Om du kommer med en grym idé så kör vi!

✓ Personlig och professionell utveckling.

På Jobtip anställer vi inte externa chefer utan vi vill se DIG ta nästa kliv i din karriär. Så länge du är målmedveten och en självsäker person kan du nå långt hos oss.

 Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Välkommen med din ansökan. 

Ansök här