30 Maj 2022 kl: 07:41
Mälarenergi söker Projektledare till Energitjänster

Array - MälarEnergi AB - Västerås

Västerås Projektledare

Mälarenergi söker Projektledare till Energitjänster

Mälarenergi söker Projektledare till Energitjänster


Om arbetsplatsen


Energitjänster är en del av affärsområde Marknad och Försäljning och erbjuder en rad olika tjänster inom områdena elektrifiering, energieffektivisering samt projektledning av entreprenader. I vårt uppdrag ingår även framtagning av förstudier, analyser och energikartläggningar. Marknadsområdet är Mälardalen och vi arbetar främst med externa kunder inom fastighet, industri, logistik- och transportsektorn samtidigt som vi äger, underhåller och utvecklar egenägd laddinfrastruktur.Dina arbetsuppgifter


Som projektledare på energitjänster kommer du att ha det övergripande ansvaret för budget, kvalitet, säkerhet, personal och tidplan av olika entreprenadprojekt. I din roll kommer du att samarbeta med kunder, leverantörer, underentreprenörer, nätoperatörer och myndigheter. Du identifierar kreativa lösningar som säkerställer genomförbarheten för våra leveranser med en bra kundupplevelse genom hela kundresan.Din profil


Dina personliga egenskaper värderas högt i den här rollen, och du inspireras av våra värderingar ”Vi vill framåt, Vi är modiga och vi bryr oss”. Drivkraften att utveckla både verksamheten och dig själv finns i det dagliga arbetet och du är en person som vågar testa dig fram och lär dig av dina motgångar och framgångar. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som en lagspelare som är kreativ, nyfiken och lösningsorienterad som på ett strukturerat sätt driver och genomför aktiviteter mot uppsatta mål.

Som projektledare arbetar du med flera olika kundprojekt parallellt, så en förmåga att prioritera är betydelsefullt. Vi söker dig som har en helhetssyn på systemlösningar, projektledning och utveckling då en del av våra projekt är förstudier och piloter i utvecklingsfas.

För den här rollen söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av projektledning och relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån energi eller fastighetsbranschen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med projekt inom elektrifiering av fordonssektorn eller byggtekniska projekt.

Sista datum att söka är 15 juni och vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med att söka!Övrigt


Vi erbjuder en arbetsplats värd att resa till samtidigt som vi skapar möjligheter till en flexibel arbetsplats som främjar balansen i livet och skapar goda möjligheter till effektivt resursutnyttjande.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB
Anställningen


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansök senast: 2022-06-15

Kontakt:

Misagh Mogadasi, Avdelningschef
Misagh.Mogadasi@malarenergi.se
Om Mälarenergi AB


Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.