7 Jun 2022 kl: 13:58
Logistikutvecklare till en av Europas ledande koncerner inom fönsterbranschen!

Array - Clockwork - Svenska Fönster - Edsbyn

Edsbyn Logistikutvecklare

Logistikutvecklare till en av Europas ledande koncerner inom fönsterbranschen!

Logistikutvecklare till en av Europas ledande koncerner inom fönsterbranschen!


Om företaget


Dovista är med flertal varumärken och ca 7 500 anställda en av Europas ledande koncerner inom tillverkning och marknadsföring av fasadfönster och ytterdörrar.
Koncernen ägs till 100 procent av danska VKR Holding med omkring 18 500 medarbetare i mer än 40 länder. Dagsljus, frisk luft och bättre miljö är de gemensamma målen för de företag som ägs av VKR Holding. Dovistas organisation i Sverige består idag av tre bolag Svenska Fönster, Mockfjärds Fönster och Velfac som tillsammans omsätter omkring 2 miljarder. Vi har omkring 1000 anställda varav cirka 800 är kollektivanställda.

Vi erbjuder dig ett utmanade och ansvarsfullt arbete i en växande koncern.
Vår produktion finns i Ovanåkers kommun i natursköna Edsbyn, där tjänsten är placerad. Här arbetar alla med ständiga förbättringar av sin arbetsprocess och det finns goda karriärmöjligheter inom koncernen. Vi satsar på våra medarbetares hälsa genom en god arbetsmiljö och en bredd av friskvård.

Tjänsten innebär en anställning på Svenska Fönster. Läs mer om oss på https://svenskafonster.se/Dina arbetsuppgifter


Vi utvecklar vår logistikavdelning och tillsätter en helt ny roll hos oss i Edsbyn.

Vi söker en driven Logistikutvecklare som kommer att fokusera på att utveckla de logistiska flödena. Detta är en spännande tjänst där du kommer ha en nyckelroll, och med din erfarenhet få sätta egna tankar och idéer i verklighet.
Arbetet kommer innebära mycket eget ansvar där du förväntas att starta, planera och slutföra egna projekt för att nå resultat inom företagets utsatta ramar. Du kommer vara med i uppbyggnaden och utveckling av logistikflöden, med ett stort fokus från ett produktionsperspektiv.

Du kommer att tillhandahålla logistikstöd till lokala försäljnings- och serviceteam, logistikteam samt till produktionsenheter inom det geografiska ansvarsområdet. Ständigt säkerställa en optimerad prestanda från början till slut i leveranskedjan med avseende på säkerhet, kvalitet, korrekt kundservice och kostnader samt miljön. Detta inkluderar processutveckling inom ansvarsområdet.

Vidare är du ansvarig för transport- och lageranbud, kontinuerlig förbättring av logistikprocesser inom order-till-leveransprocesser som involverar både interna intressenter och externa affärspartners samt agera som stöd till Svenska Fönsters produktionsanläggning avseende prisförhandlingar med lokala leverantörer och support till Dovista Procurement där så krävs.Din profil


För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen som Logistikutvecklare så behöver du ha relevant teknisk utbildning på högskolenivå och har dokumenterad kunskap inom området logistik/supply chain. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som vill fortsätta utvecklas hos oss.

Som person är du strukturerad och noggrann samt har lätt för att organisera och planera ditt arbete. Du är driven i ditt sätt att arbeta och har förmåga att hantera dagliga förändringar i arbetet. Vidare är du analytisk lagd och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror och har ett logiskt angreppssätt.
Därtill har du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.Ansökan


Svenska Fönster samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling
på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 19 juniHar du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Olof Westling

Marknadsområdeschef / Rekryteringskonsult

E-mail: olof.westling@clwork.se
Telefon: 073-3512734