8 Jun 2022 kl: 11:51
Leveransmedarbetare till Kvdbil Svedala

Array - KVD Bil - Svedala

Svedala Leverans- och driftansvarig

Leveransmedarbetare till Kvdbil Svedala

Leveransmedarbetare till Kvdbil SvedalaKvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer. Vi är ett snabbväxande företag med stort resultatfokus och jobbar för att alltid bli bättre idag än vad vi var igår.

Våra leverans- och kundmottagningar ansvarar för direktkontakt med de kunder som besöker våra anläggningar. Till leveransen kommer auktionsvinnare för att provköra, betala och hämta ut de objekt de köpt via auktion på kvd.se samt de kunder som skall lämna in sina objekt till försäljning. Vid leveransen har vi möjlighet att hjälpa dessa kunder med att teckna försäkringar, finansieringslösningar och garantier, samt hjälpa till med praktiska frågor som ägarbyten och omregistreringar.

I ansvaret ingår även att hantera inköp av fordon och ansvara för hela kundmötet. Kunden lämnar in sin bil och väntar på plats medan kontroll görs av fordonet.

Som leveransmedarbetare är du en viktig del av vårt team, då du personligen arbetar intensivt med kundkontakt, både fysiskt och över telefon.

För att du ska passa in och trivas hos oss gillar du att arbeta i högt tempo, har ett naturligt säljande förhållningssätt och älskar att ge god service till kunder. Du har körkort och god datorvana.

Vi tror att du har arbetat som butikssäljare eller haft en annan position där du tidigare arbetat med försäljning i en kundintensiv miljö. Självklart har du även ett stort bilintresse. Om du har fordonsteknisk bakgrund är detta meriterande.

På KVD välkomnas du av engagerade och motiverade kollegor. Du kommer att ha många kontaktytor såväl inom som utom organisationen och du behöver därför vara samarbetsinriktad, prestigelös och engagerad.

Tjänsten är en anställning på heltid. Arbetstid 8-17. Vi tillämpar sex månaders provanställning.Sök redan idag!


Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

Om du har frågor om tjänsten – kontakta Anläggningschef Sarah Ingemansson, telefon 010-1673236, epost sarah.ingemansson@kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.