31 Maj 2022 kl: 14:33
Lely Center Västervik söker en driven SÄLJARE

Array - Mjölkteknik Öst AB - Västervik

Västervik Säljare

Lely Center Västervik söker en driven SÄLJARE

Lely Center Västervik söker en driven SÄLJARE


Lely Center Västervik (jur. Mjölkteknik Öst AB), är ett försäljnings- och servicecenter för Holländska Lely’s innovativa produkter och tjänster inom automatiserad djurhållning.

Under de senaste åren har vi sålt ett stort antal mjölkningsrobotar och vi upplever även fortsättningsvis ett mycket stort intresse från potentiella, nya kunder.
Vi vill därför undersöka möjligheterna att förstärka vårt team med en ny stjärnsäljare.
Om jobbet


Efter introduktion och intern utbildning kommer du att inneha säljuppdraget för automatiserad inomgårdsmekanik i form av bl.a. mjölkningsrobotar, utfodringssystem, utgödslingsrobotar, kalvammor, belysning m.m..

Ditt geografiska arbetsområde blir i huvudsak Mälardalen norrut till Gävle .
Du utgår från hemmet och lägger upp din planering av kundbesök med stor självständighet. Lämplig geografisk bostadsort är trakten av Eskilstuna, Västerås, Enköping eller Uppsala

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i denna roll tror vi att du är resultatdriven, bra på rådgörande försäljning och har ett stort tekniskt intresse. Du har hög social kompetens, motiveras av att skapa nya relationer och hanterar kundkontakter med bra service och gott affärsmannaskap. Är du dessutom analytisk, ansvarsfull och prestigelös gentemot kollegor och inför olika arbetsuppgifter, är du helt rätt för oss.Om dig


Tidigare erfarenhet från lantbrukssektorn är klart meriterande. Dessutom bör du ha följande kvalifikationer:

 • God datorvana
 • Talar flytande svenska samt behärskar engelska i tal och skrift
 • B-körkort


 • Vad vi erbjuder


  Tjänstens omfattning utformar vi tillsammans, vi är öppna för olika förslag. Kanske har du redan någon form av verksamhet igång idag och söker ökad sysselsättning? Kanske söker du anställning på hel- eller deltid?

  Kontakta oss för en förutsättningslös dialog kring en spännande tjänst!

  Ansökningstiden är t.o.m. 27/6 – vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi finner en lämplig kandidat.

  Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Rickard Olsson, Försäljningschef (mob: 70-584 59 81).

  Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till: rolsson@val.lelycenter.com
  Om företaget  1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över 30 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen.

  Lely Center Västervik (Mjölkteknik Öst AB) är ett försäljnings- och servicecenter för holländska Lely’s innovativa produkter och tjänster inom automatiserad djurhållning. Vår affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet – i kombination med minskad arbetsbelastning. Utöver att erbjuda produkter och lösningar inom automation så har vi ett välutbildat och motiverat team av Servicetekniker och rådgivare. Våra välutbildade och erfarna Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning samt håller 24/7-beredskap i södra/mellersta Sverige – från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med Vättern som gräns västerut. Vårt lager och huvudkontor med Ledning och Administration ligger i Källsåker, utanför Västervik på ostkusten.