10 Jun 2022 kl: 09:52
Larmtekniker brandlarm

Array - Elektro Emanuel AB - Veddige

Veddige Larminstallatör

Larmtekniker brandlarm

Larmtekniker brandlarm
Elektro Emanuel söker dig! 🚹


I takt med att allt fler spÀnnande uppdrag trillar in behöver vi utöka med en larmtekniker för brandlarm. Har du bra koll pÄ Schneider och vill bli en av del av ett skönt gÀng pÄ en anlÀggarfirma med en bra sammanhÄllning? VÀlkommen till oss!

Dina arbetsdagar 👇


Som larmtekniker fÄr du en varierad och hÀndelserik vardag dÀr du möter mÄnga olika mÀnniskor! Ena dagen börjar du din arbetsdag pÄ kontoret med en god frukost tillsammans med nÄgra kollegor, för att andra dagen bege dig raka vÀgen ut till kunden.

Vi arbetar frÀmst med brandlarm, men Àven med inbrottslarm och passage. Hos oss kommer du bland annat utföra service av brandlarmanlÀggningar och nyinstallationer ute hos vÄra kunder. Kunderna omfattas av alltifrÄn stora anlÀggningar och Àldreboenden, till skolor och andra företag i Kungsbacka med omnejd.HĂ€r fĂ„r du en stor portion frihet under ansvar 🌟


Rollen som larmtekniker genomsyras av sjÀlvstÀndighet och frihet. Dina dagar planerar du sjÀlv och uppdragen utför du oftast pÄ egen hand. Skulle det vara ett omfattande arbete pÄ schemat sÄ fÄr du sÄklart med dig tvÄ eller tre kollegor som stöttning!

Trots att dina dagar Àr vÀlplanerade sÄ hÀnder det att du behöver styra om hela veckan. Plötsligt hÀnder nÄgot ovÀntat och du behöver ta dig till kunden pÄ en gÄng! DÄ krÀvs det att du har stor flexibilitet och tycker det Àr kul att rycka ut pÄ bÄde det ena och det andra! Det förekommer ocksÄ arbeten dÀr du samarbetar med elektriker inom koncernen.Vem passar i rollen som larmtekniker?


Det gör du som har erfarenhet och kÀnnedom av brandlarms- och passageinstallationer. Vi arbetar med Schneider, sÄ det ser vi ocksÄ att du har erfarenhet av att driftsÀtta. Lika viktigt Àr social kompetens och ett stort servicetÀnk för att kunna hantera den dagliga kundkontakten. Dessutom behöver du vara sjÀlvstÀndig och trivas med att hÄlla i och driva egna smÄ projekt.

Men du, glöm inte ditt körkort! Skulle du göra det sĂ„ blir det svĂ„rt för dig att ta dig ut till kunderna. Bil fĂ„r du sjĂ€lvklart av oss – och vi erbjuder tjĂ€nstebil med möjlighet till förmĂ„nsbil.Elektro Emanuel – din nya arbetsgivare


Som vĂ„r nya larmtekniker fĂ„r du 90 hĂ€rliga kollegor, varav 25 pĂ„ plats i Kungsbacka. HĂ€r Ă€r vi ett skönt gĂ€ng pĂ„ en mindre larmavdelning med en riktigt bra sammanhĂ„llning! “Vi Ă€r smĂ„, men stora i det vi gör”.


⚡ Bra gemenskap

Titt som tĂ€tt hittar vi pĂ„ roliga aktiviteter tillsammans. Det kan vara alltifrĂ„n after work med de nĂ€rmsta kollegorna till större resor med hela företaget! Snart ska vi exempelvis till Liseberg för att utmana varandra i 5-kamp. Vi har bra uppslutning pĂ„ vĂ„ra aktiviteter – vilket vi ser som ett bra tecken pĂ„ att alla trivs och har det roligt tillsammans!


⚡ God arbetsmiljö – för din hĂ€lsas skull

Vi jobbar för en god arbetsmiljö och försöker aktivt medverka till ett hÀlsosamt levnadssÀtt. DÀrför erbjuder vi ett generöst friskvÄrdsbidrag till vÄra anstÀllda och ser till att skapa de bÀsta möjliga förhÄllandena pÄ arbetsplatsen.


⚡ VĂ€lkommen in i vĂ€rmen

Hos oss fÄr du inte bara ett jobb, utan en arbetsplats vÀrd att gÄ till! Varmt vÀlkommen till ett företag med avslappnad miljö, högt i tak och mycket arbetsglÀdje.


⚡ VĂ€x med oss

Det du inte kan idag kommer du att lÀra dig hos oss. Vi arbetar varierat och brett sÄ hos oss har du stora möjligheter till kompetensutveckling! Dessutom Àr dina kollegor oerhört kompetenta och delar gÀrna med sig av sina kunskaper.Hör av dig om du har frÄgor!


tobias.segerstrom@elektro-emanuel.se
0300-566913Vill du bli en av oss?


VÀlkommen med din ansökan senast 21/7!