31 Maj 2022 kl: 12:14
Lärare till årskurs 4 på Urshultsskolan

Array - Tingsryd Kommun - Tingsryd

Tingsryd Lärare

Lärare till årskurs 4 på Urshultsskolan

Lärare till årskurs 4 på Urshultsskolan


Om arbetsplatsen


Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?.Arbetsuppgifter


Vi söker nu en engagerad lärare som vill bli en del av vårt lärarlag och ansvarig klasslärare för åk 4 på Urshultsskolan.

På Urshultsskolan går ca 120 barn i F-klass till åk 6, ca 50 barn är inskrivna i vårt fritidshem. I anslutning till skolan finns även Förskolan Fjärilen som består av 6 st avdelningar med ca 90 barn. Skolans läge med närhet till skog och sjö ger goda förutsättningar att ge en stimulerande och omväxlande undervisning.
Vi arbetar utifrån konceptet ”En skola för alla” där vi lägger fokus på relationspedagogik, verklighetsbaserat lärande, tillgängliga lärmiljöer, differentierad undervisning samt lärande organisation.

Vi söker dig som är nyfiken, positiv, lösningsfokuserad och som vill bli en del av vår gemenskap samt leda verksamheten framåt. Du kommer att jobba i nära samarbete med övriga lärare på skolan.Kvalifikationer


Vi söker dig som har lärarlegitimation eller är nyexaminerad och söker legitimation.
Du är är:

❖ nyfiken på vårt ”En skola för alla” arbetssätt.

❖ trygg i ditt pedagogiska ledarskap.

❖ lösningsfokuserad.

❖ positiv till att driva utveckling av verksamheten och dig själv.

❖ medveten och har ett reflekterande professionellt förhållningssätt.

❖ positiv till att samarbeta i många olika konstellationer.

Du behöver även ha förmågan att se varje barn utifrån dess förutsättningar, samt lyfta deras olika förmågor och se barns och vuxnas olikheter som en tillgång. Behörighet i svenska, SO, svenska som andraspråk, engelska eller musik är meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Lärarlegitimation är ett krav för tillsvidaretjänst.

Erfarenhet från arbete i grundskolan samt lärarleg, som nyexaminerad gäller genomförd VFU, examen och ansökan om lärarleg.Anställningens omfattning


Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-10AnsökanAnsök senast: 2022-06-19
Referensnummer: A1123349

Välkommen att söka härLön


Löneform:Månadslön
Månadslön enligt överenskommelse.Anställning


Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: DagtidKontaktKontaktperson

Ola Kläfverud
047744507 / ola.klafverud@tingsryd.se


Facklig företrädare

Sökes via kommunens medborgarkontor
0477-441 00
ÖvrigtVi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.
Rekrytering sker löpande varför tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökan.

Välkommen med din ansökan!