10 Feb 2021 kl: 00:00
Lärare Matematik & NO

Olympica - Hedemora

Hedemora Lärare

Lärare Matematik & NO

Ansök här

Lärare Ma/no


Om oss


Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna och Täby. Olympicaskolan i Hedemora är en grundskola med ca 330 elever som går i förskoleklass till och med årskurs 9. Vi står för god kvalitet och vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet. Vi arbetar med ett tydligt värdegrundsarbete och vi profilerar vår skola med extra fokus på idrott, lek och rörelse. Huvudbonad, ytterkläder och ytterskor lämnar vi i kvar ute i hallen. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.

Med vår tydliga profil arbetar vi för att skapa resultat med kvalitetsfokus, där kunskapen står i centrum. Vårt idoga arbete bäddar för en bra miljö och studiero. Skolan erbjuder också generöst friskvårdsbidrag och pedagogisk lunch med eleverna.


Dina arbetsuppgifter


Som lärare på Olympica ansvarar du för elevernas lärande och utveckling genom din planerade undervisning, handledning och stödinsatser. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs förmågor och förutsättningar så att eleverna når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din dokumentation och följer upp och utvärderar dina elever samt din undervisning på ett strukturerat sätt. På skolan sker dokumentation av elevernas kunskapsutveckling, IUP m.m. i vår lärportal Infomentor. På skolan är det max 20–22 elever per klass vilket ger dig som lärare gott om tid med alla elever.

Samarbete, vilja och engagemang lägger vi stor vikt vid då du tillsammans med arbetslaget leder undervisningen och skolans pedagogiska utveckling framåt. Du ingår i arbetslaget för högstadiet, och du har ett tätt samarbete med din kollega som också undervisar i Matte/No.


Din profil


Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i årskurs 7–9 i matematik och naturorienterande ämnen. Goda ämneskunskaper är en förutsättning för tjänsten, lika väl som att du är trygg i din roll som lärare och ledare i klassrummet. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där de befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning. På skolan arbetar vi kvalitetsmedvetet genom alla åldrar där du förväntas bidra med din kompetens och ditt engagemang. Beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka är stor.

På Olympicaskolan finns eget kök, all personal äter pedagogisk lunch och ”vi-känslan” är stark genom alla led. Vi bygger upp våra dagar kring en fin gemenskap och med stor glädje möter vi våra elever samt kollegor varje dag i vårt viktiga uppdrag.Är det dig vi söker?


Tjänsten är en ferietjänst på 100% med start höstterminen 2021 och är en tillsvidareanställning.
Skicka in din ansökan till oss redan idag!Kontaktuppgifter


Rikard Floridan, rektor
rikard.floridan@olympicaskolan.com 0225-25 65 06
www.olympica.se


Ansök här