1 Jun 2022 kl: 14:00
Lärare Ma/Nk i kombination med annat ämne, gärna Idrott till gymnasiet

Array - Borlänge kommun - Borlänge

Borlänge Lärare

Lärare Ma/Nk i kombination med annat ämne, gärna Idrott till gymnasiet

Lärare Ma/Nk i kombination med annat ämne, gärna Idrott till gymnasiet


Om arbetsplatsen

Hushagsgymnasiet/Erikslundsgymnasiet är en gymnasieenhet med sex olika yrkesprogram. Erikslundsgymnasiet har El och Energiprogrammet och Fordons- och Transportprogrammet. Hushagsgymnasiet har Industriprogrammet, Bygg- och anläggning, Restaurang- och livsmedel samt VVS- och fastighet. Programmen delar många lärare med varandra och är utspridda på tre olika byggnader.

Skolorna är modernt utrustade i anpassade lokaler som liknar den framtida arbetsplatsen. Våra gymnasieskolor har hög kvalité, där alla känner arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid samarbete och elevdemokrati med flexibla arbetssätt.

Du som söker denna tjänst kommer att få stora möjligheter att påverka utbildningen i samråd med medarbetare, branschfolk och elever.
Erikslundsgymnasiet har ca 150 elever, Hushagsgymnasiet ca 350 elever och tillsammans 80 anställda.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!

🌼 Jag finns här för Borlängebon

🌼 Jag gillar utmaningar

🌼 Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga lärare på skolan, genomföra och utveckla undervisningen inom ämnena matematik, naturkunskap och eventuellt idrott eller annat ämne. Du får tillsammans med arbetslag och ämneslag organisera och driva utbildningen för att vidareutveckla skolan.

I uppdraget ingår undervisning, mentorskap och arbete i arbetslag och ämneslag.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom matematik, naturkunskap och idrott eller annat ämne.

God samarbetsförmåga med övriga lärare i arbetslaget för att arbeta mot gemensamma programmål. Meriterande om du har erfarenhet av arbete med att leda barn och ungdomar. Bra ledaregenskaper är viktigt i relation till eleverna. Det är meriterande om du är VFU-handledare. Ett krav att du har god kunskap i att använda Office-paketet och olika IT-system. Lärare med god förmåga att stötta alla elever och kunna möta eleven efter elevens förutsättningar. Du har vana av att arbeta med människor, skapa bra relationer för ett lätt och smidigt samarbete. Bra insikter i pedagogiskt arbete och förståelse för hur unga personer tar till sig kunskap samt förståelse för olika lärosituationer.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2022-08-10.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A1130648.

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Generell information

Sista ansökningsdag: 2022-06-14
Kommun: Borlänge
Omfattning: Heltid

Kontaktperson
Anna Torssander,Rektor
0243-665 27

Facklig företrädare
Leif Hjärtström, Lärarnas Riksförbund
070-231 34 30

Nermin Coco, Lärarförbundet
076-786 52 78Övrigt


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!