30 Maj 2022 kl: 12:30
Lärare i Ma/No/Teknik till Introduktionsprogrammen

Array - Borlänge kommun - Borlänge

Borlänge Lärare

Lärare i Ma/No/Teknik till Introduktionsprogrammen

Lärare i Ma/No/Teknik till Introduktionsprogrammen


Om arbetsplatsen

Introduktionsprogrammen består av fyra program och tillhör Borlänge gymnasieskola. Programmen har olika syften och delvis olika innehåll. De har alla gemensamt att de ska leda till fortsatta studier eller underlätta för ungdomar att etablera sig arbetsmarknaden.

Introduktionsprogrammen ska tillgodose de olika behov som eleverna utan behörighet till nationella program har. Ett viktigt fokusområde i verksamheten är mångfald och inkludering eftersom en stor del av våra elever kommer från annan språklig bakgrund. Introduktionsprogrammen är lokaliserade på Hagagymnasiet.

Hos oss kommer du till en kompetent och välutbildad arbetsgrupp. Flera av medarbetarna har lång lärarerfarenhet och vi har en god mix av behöriga lärare och annan personal. Vi arbetar kollegialt i arbetslag och mentorskapet är en viktig del i vår verksamhet.


Självklart lockar vår värdegrund dig!

🌼 Jag finns här för Borlängebon

🌼 Jag gillar utmaningar

🌼 Jag möter varje människa med öppenhet

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Du ska i nära samarbete med kollegor, arbetslaget och elevhälsoteamet arbeta med undervisning i Ma/No och Teknik inom introduktionsprogrammen olika inriktningar.

Du undervisar elever i grupp och handleder även enskilt, och du samarbetar med övriga lärare. Uppföljning och samtal med elever, föräldrar och andra nyckelfunktioner är en viktig del av arbetet. I tjänsten ingår mentorskap.
Vi värdesätter goda kunskaper inom IT då våra elever disponerar en egen dator för sina studier. Vi använder Unikum och Teams i det dagliga arbetet.
Du blir en del i vårt utvecklingsarbete med Samverkan för bästa skola och vi ser fram emot ditt bidrag till vårt kollegiala arbete.


Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare med utbildning i Matematik och Naturorienterande ämnen riktad mot 7-9 grundskolan. Vi värdesätter om du också har kompetens att undervisa i Teknik. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av att arbeta med elever på introduktionsprogram eller med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd samt att du är van att arbeta med digitala system och verktyg.

För att trivas och passa i vår verksamhet behöver du vara flexibel, trygg och samarbetsbenägen samt sträva efter att utveckla din egen undervisning såväl som verksamheten i helhet. Mycket goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt, är ett krav. Du ska tillsammans med elever och kollegor kunna planera för lärande och utveckling samt analysera och utvärdera det genomförda arbetet. Lärarerfarenhet krävs.


Anställningens omfattning

Referensnummer: A1129408
Löneform: Månadslön

Arbetstid: Dagtid
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%
Kommun: Borlänge
Sista ansökningsdag: 2022-06-10
Tillträde: 2022-08-01
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.


Kontakt

Theres Stenberg Wallin, Rektor – 0243-64256


Patricia Axelsson
, Facklig företrädare, Lärarnas Riksförbund – 0243-740 19

Osman Mohamud Jinow, Facklig företrädare, Lärarförbundet – 0243-747 84Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!