3 Jun 2022 kl: 14:07
Lärare i idrott år 7-9, 70-100% tillsvidare, Henåns skola

Array - Orust kommun - Orust

Orust Lärare

Lärare i idrott år 7-9, 70-100% tillsvidare, Henåns skola

Lärare i idrott år 7-9, 70-100% tillsvidare, Henåns skola


Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete!

Glädje, trygghet, mod, respekt, stolthet, utveckling och lärande är Henåns skolas grundpelare och värdegrundsord. Vår ambition är att erbjuda eleverna en utbildning som ger dem en bra grund för framtiden. Lärande är en rolig, utmanande och ständigt pågående process. Därför söker pedagogerna hela tiden nya vägar för att komma vidare inom pedagogisk utveckling. Hos oss kommer eleven att utvecklas och lära sig nya saker i en trygg men utmanande miljö. Förutom hög kvalitet på undervisning tror vi att vägen till kunskap sker genom bra relationer, omtanke, glädje och gemenskap. På vår skola arbetar vi för ett öppet klimat med god sammanhållning och vi tycker det är viktigt att vi bryr oss om varandra.

För att lyckas med skolutveckling ser forskningen en professionell profil som en framgångsfaktor. Henåns skolas profil utgår från projektet ”Hitta drivet”, som genomförs tillsammans med Högskolan Väst.

Henåns skola har idag ca 570 elever från förskoleklass till årskurs 9 i grund – och grundsärskola. Vi är ca 90 personal inom olika yrkesgrupper som arbetar på skolan. Skolan består av fyra enheter, åk F-3 samt fritidshem, åk 4-6, åk 7-9 och grundsärskola F-9.

Dina arbetsuppgifter


Vi söker medarbetare som kan bidra till vår verksamhet med sin profession, kreativitet och inspiration!

I rollen som idrottslärare hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och utvärdera elevernas lärande. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du kommer arbeta med elever från åk 1-9.

En viktig del i ditt uppdrag är arbetet med enhetens kvalitetsarbete. Du vill utveckla idrottsämnet och vara delaktig i elevens utveckling i sin helhet. Du arbetar också tillsammans med personalen i arbetslaget för att elevens inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas i skolan. Du tar aktivt ansvar för din egen utveckling genom att ta del av aktuell forskning, litteratur, det utvidgade kollegiet och omvärldsspaning.Om dig


Du har högskoleutbildning som lärare i idrott åk 1-9, önskvärt i kombination som lärare i svenska. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Vi tror att du är duktig på kommunikation och samspel med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor. Du gillar att vara med och påverka och ta ansvar för din arbetsplats. Du ser det som självklart att vara lösningsfokuserad och sträva efter att nå högre måluppfyllelse tillsammans med dina kollegor.

Du ser att modern teknik är en självklarhet i dagens skola.
Kontaktpersoner


Hanna Lindö

Rektor

0304-33 43 67

hanna.lindo@orust.se

Fackliga Kontaktpersoner

nås via växeln

0304-334000
Övrigt


Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas hos oss!

Intervju och rekrytering kan ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag 2021-06-17

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se

Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.