1 Jun 2022 kl: 09:41
Laboratorieingenjör till Calamo

Array - Eterni Sweden AB - Molkom

Molkom Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör till CalamoLaboratorieingenjör till Calamo


Calamo AB är ett högteknologisk och internationellt verksamt företag som erbjuder ytbehandling av rostfria produkter till kunder inom bl.a. sjukhus-, elektronik-, läkemedel-, papper och massa-industrin. Tillsammans med våra övriga familjebolag omsätter vi över 1 miljard kronor och är världsledande inom våra områden. I Molkom finns Calamo’s huvudkontor med bland annat försäljning, tillverkning, forskning och utveckling av produkter och tjänster. Hit letar vi ständigt efter människor som vill vara med att forma och utveckla företaget. Hela koncernen befinner sig i en mycket spännande expansion som erbjuder ett spännande och utåtriktat arbete inom en rad områden. Med vår vision Adding Perfection, tillför vi våra kunder ett mervärde i allt vi gör.


LABORATORIEINGENJÖR TILL CALAMO


ARBETSUPPGIFTER
Som Laboratorieingenjör/Forskningsassistent kommer du i första hand arbeta tillsammans med vår teknikavdelning och utveckla våra elektrokemiska och kemiska processer. En del av arbetet kommer även att handla om att förbättra och ytterligare bygga ut vårt labb. Du kommer även att arbeta praktiskt på labb, med processtester för nya produkter samt lösa processrelaterade frågor i produktionen. Vidare kommer du att stödja vår säljavdelning i tekniska frågor samt agera support vid kundmöten.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker är civil- eller högskoleingenjör i kemi eller kemiteknik med kunskaper/erfarenheter av materialteknik. Du gillar att lösa problem och bidra till en ökad kvalitét tillsammans med vår produktionspersonal. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper som personligt driv, flexibilitet, samarbets-, kommunikations- och initiativförmåga. Viktigt för tjänsten är:

♦ Att du har kunskaper inom kemi/kemiteknik

♦ Att du är en duktig problemlösare

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Laboratorieingenjör/Forskningsassistent är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 30/6-2022. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM DENNA POSITION

Tillträde: Enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Sista ansökningsdag: 30/6-22
Arbetsplats: Molkom
TjänstHeltid
Anställningsform:Tillsvidare


Adam Fransson MörkRekryterare/Konsultchef

adam.f.mork@eterni.se
+46738617253


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.