2 Jun 2022 kl: 13:05
Kvalitetsingenjör till Calamo

Array - Eterni Sweden AB - Karlstad

Karlstad Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör till Calamo


Kvalitetsingenjör till Calamo

Calamo AB är ett högteknologisk och internationellt verksamt företag som erbjuder ytbehandling av rostfria produkter till kunder inom bl.a. sjukhus-, elektronik-, läkemedel-, papper och massa-industrin. Tillsammans med våra övriga familjebolag omsätter vi över 1 miljard kronor och är världsledande inom våra områden. I Molkom finns Calamo’s huvudkontor med bland annat försäljning, tillverkning, forskning och utveckling av produkter och tjänster. Hit letar vi ständigt efter människor som vill vara med att forma och utveckla företaget. Calamo befinner sig tillsammans med koncernen i en mycket stark expansion som erbjuder ett spännande och utåtriktat arbete inom en rad områden. Med vår vision Adding Perfection, tillför vi våra kunder ett mervärde i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Calamos kvalitetsavdelning kommer du bland annat att få arbeta med att underhålla och utveckla vårt verksamhetssystem, hantera avvikelser och reklamationer, stötta våra produktions- och marknadsavdelningar inom kvalitetsfrågor samt utföra och medverka vid revisioner. Vidare kommer du även att:

❯  Stötta i olika projekt

❯  Driva och dokumentera förändringsarbete

❯  Arbeta med frågor inom miljö och arbetsmiljö


PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker tjänsten som Kvalitetsingenjör har en teknisk utbildning på högskolenivå och tidigare erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete. Vidare tror vi att du är en strukturerad och initiativrik person som har en god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt. Har du erfarenhet av kemisk industri eller miljökunskap är det meriterande. Viktigt för tjänsten är:

❯  Grundläggande kunskaper om ISO 9001 och ISO 14001

❯  Goda språkkunskaper i svenska och engelska


OM TJÄNSTEN


Tjänsten som Kvalitetsingenjör är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.


ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 30/6-2022. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM DENNA POSITION

Tillträde: Enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Sista ansökningsdag: 30/6-22
Arbetsplats: Molkom
TjänstHeltid
Anställningsform:Tillsvidare


Adam Fransson MörkRekryterare/Konsultchef

adam.f.mork@eterni.se
+46738617253


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.