28 Feb 2022 kl: 00:00

Euro Accident Livförsäkring AB - Danderyds kommun

Danderyds kommun Kundservice

Kundservicemedarbetare till Danderyd

Euro Accident söker kundservicemedarbetare med fokus på försäkringsadministration


Euro Accident vill vi vara med och bidra till en trygg och frisk värld och vårt fokus ligger på att erbjuda försäkringar i toppklass som bidrar till att företag har trygga och friska medarbetare. Vi kallar det Hållbara medarbetare. Vi lever själva vår vision och har skapat en arbetsplats som fokuserar just på detta. Nu vill vi bli fler inom kundservice och vill anställa dig som vill dela vår vision och glädje för det vi gör.

Vi växer så det knakar och söker både dig som är i början av din karriär inom kundvård och dig med dokumenterad erfarenhet ifrån kundservice eller försäkringsbranschen.

Bli en del av vårt team

På Kundservice är vi idag ca 30 medarbetare fördelat på 3 team med hemvist i Stockholm och Växjö. Att arbeta på kundservice innebär att du kommer fylla dina dagar med intressanta kontakter med våra kunder via mail och telefon. Du kommer att vägleda våra kunder inom områden såsom allmänna försäkringsfrågor, offertförfaranden och Euro Accidents egna produkter och villkor. Du kommer att hantera såväl enklare ärenden som mer djupgående utredningar och du är också ett bollplank internt för bland annat våra försäljningschefer.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats och vi vill självklart också att du är med och bidrar aktivt i kvalitets- och förbättringsarbetet på avdelningen för att skapa en väl fungerande verksamhet med hög kompetens och hållbara medarbetare.

Om dig

  • Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid i den här rekryteringen och för att trivas och nå framgång hos oss behöver du känna igen dig i följande:
  • Ett genuint intresse för service och ett driv att skapa god kundupplevelse.
  • Ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt och du har lätt för att skapa kontakt och kommunicera med alla typer av människor.
  • Du bidrar med energi på din arbetsplats, är utvecklingsorienterad och nyfiken på att lära dig mer om saker som hamnar på ditt bord.

Kompetensmässigt har du

  • Fullgjort gymnasiet och har godkända gymnasiebetyg.
  • God datorvana, är bekväm med dator som primära arbetsverktyg och du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Tidigare erfarenhet av försäkringsadministration är meriterande.                                 
  • Tjänsten kommer inledas med gedigen introduktion för att kunna ge dig alla de förutsättningar som behövs för att du ska landa in rätt hos oss. En del utav introduktionen kommer att ske på vårt kontor i Växjö.  

Vi erbjuder dig

Ett utmanande, roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor och medarbetare i organisationen. En genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande som gör att vi trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Din anställningsform och din arbetsplats

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning och du är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Låter detta intressant?

Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 24:e mars 2022. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsprocess och kan komma att tillämpa arbetspsykologiska tester under processen.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings-, bemannings- eller annonssäljare.

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jennie Fransson eller Sara Åkesson, Teamledare Kundservice, jennie.fransson@euroaccident.com, 073 -096 25 86 el sara.akesson@euroaccident.com, 073 075 76 61.

Välkommen!