24 Feb 2022 kl: 00:00

KVD Bil - Kungälv

Kungälv Kundservice

Kundmedarbetare till vår anläggning i Kungälv

Kundmedarbetare till vår anläggning i Kungälv


Vi behöver stärka upp vårt team i kundmottagning med ytterligare en medarbetare. Är du bilintresserad och älskar att överträffa kundens förväntningar? Tveka inte, sök redan idag!

Som kundmottagare…

…kommer dina arbetsuppgifter variera från att utföra kontroller av nyinkomna bilar till kundmöten med köpande och säljande kunder. Du blir Kvdbils ansikte utåt och ska på ett professionellt och trevligt sätt bemöta alla olika situationen och frågor som våra kunder kan tänkas ha med målet att ge dem den bästa kundupplevelsen.

Vi söker dig som…

…har b-körkort, har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och som har ett stort intresse för och kunskap om bilar.

Givetvis är du driven, social, lättlärd och serviceinriktad. Helt enkelt en glad och positiv lagspelare som gillar att jobba!

Du måste vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och givetvis är det meriterande om du talar ytterligare språk. Vi ser det också som meriterande om du har ytterligare körkort såsom C-kort, A-kort eller Truck.

Om Kvdbil

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Och det är ingen hemlighet hur vi gör det – vi sköter hela bilaffären åt dig. Vi har sålt mer än 280 000 bilar på kvd.se och de har alla testats av våra professionella tekniker. Fordonsbranschen i stort har de senaste åren genomgått en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. På Kvdbil tycker vi det är viktigt att möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Övrigt

Tjänsteställe: Ellesbovägen 150, Kungälv

Start: Så snarat som möjligt

Anställningsform: Heltid (vi har kollektivavtal)

För frågor kring tjänsten kontakta Filip Harrysson, Chef Kundmottagning Kungälv, på filip.harrysson@kvdbil.se

Vi behandlar ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.