10 Jun 2022 kl: 09:55
Kreativ marknadskoordinator till Duro

Array - Clockwork - Gävle

Gävle Marknadskommunikatör

Kreativ marknadskoordinator till Duro

Kreativ marknadskoordinator till Duro


Om företaget

Duro är ett begrepp. Våra tapeter har gjort hem vackrare i snart 100 år. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter.

På Duro är vi ca 35 anställda med fabrik och huvudkontor i Gävle. Sedan maj 2021 ingår Duro i Gästrike Fastigheter ABs koncern. Koncernen omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 300 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Till Duro söker vi nu en kreativ formgivare med känsla för färg och trender som ska förstärka deras marknadsavdelning. Duro ägs sedan maj 2021 av Gästrike Fastigheter och står inför en spännande framtid där just du kan vara med på en attraktiv varumärkesresa.
Som digital kreatör har du en viktig roll där du fungerar som en länk mellan marknads- och säljfunktionen. Du arbetar strategiskt kring marknadsföring men även operativt i framställandet av material.

Du jobbar med att producera marknadsmaterial som används i samtliga kanaler som Duro kommunicerar genom. Exempel på material kan vara trycksaker till mässor och kampanjer, print, content till sociala medier och rörlig bild. I din roll arbetar du även med att följa upp och utvärdera tidigare sälj- och marknadsaktiviteter tillsammans med det som du ingår i som idag består av 6 personer. Du bevakar ständigt trender och marknaden för att vara uppdaterad i branschen samtidigt som du har nära kontakt med leverantörer och skapar samarbeten med influencers. I rollen ingår även att uppdatera webben och utveckla strategier för att ta nästa steg i Duros resa på E-handelsmarknaden.

Din profil

Vi söker en kreativ idéspruta som brinner för marknadsföring och skapande. Som person är du social, gillar en varierad vardag och trivs i en miljö där ni samarbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för Duros varumärke. Du är en skicklig relationsskapare som inte räds för att ta första kontakten i sociala sammanhang och sprider energi till kollegor och människor i din närhet på till exempel mässor eller andra events.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation, eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom olika program, såsom Adobes olika Cloud-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av influencer marketing och systemen Magento samt Klear. Din kommunikativa förmåga är god på det sätt att du är en skicklig kommunikatör som uppfattar tonalitet och har förmågan att kunna anpassa språket efter olika målgrupper. Du är duktig på att skapa content och har ett vasst öga för färg, form, design och trender. Kreativt skapande är en naturlig del av dig – när du är med och tar en idé från ax till limpa får du utlopp för din kreativa förmåga och ger dig massor av energi.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Duro med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Simon Lindberg på 0733-51 27 99 eller maila på simon.lindberg@clockwork.se. Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se senast den 23/6. Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande, så vänta inte!Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Simon Lindberg

Konsultchef

Telefon: +46 73 351 27 99
E-mail: simon.lindberg@clwork.se