3 Jun 2022 kl: 13:57
Kockar och serveringspersonal

Array - Bistro Höijerskan Ab - Ekenäs, Karis, Tenala, Pohja

Ekenäs Karis Pohja Tenala Kock

Kockar och serveringspersonal

Kockar och serveringspersonal


Bistro, Bar & Garden Höijers är en år 2018 öppnad mysig restaurang och bar, alldeles invid Ekenäs båthamn. Här bjuds mat och dryck inne i den unika byggnaden och flanörer kan njuta under äppelträden i den idylliska trädgården med live musik. Höijers vill erbjuda välsmakande mat med en personlig touch. Nu söker Höijers kockar och serveringspersonal för sommarsäsongen 2022. Vi söker dig som vill få en upplevelse för livet och utvecklas hos oss.

En servitör/servitris erbjuds tillsvidaretjänst, de andra tjänsterna är säsongstjänster.Kock 🧑‍🍳


Har du passion för kockyrket och är en kreativ medarbetare? Vi söker nu kockar till vårt glada gäng som är stresståliga och positiva. Yrkeskunskap via utbildning och erfarenhet är förutsättningar för att ditt arbete skall lyckas.Servitör/Servitris 🍸


Har du erfarenhet av restaurang- och servicearbete? Har du tidigare jobbat i bar och kan fixa lite drinkar? Perfekt! Vi söker dig som tycker om människor och serviceyrket, är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du brinner för att ge god service och som vill vara med och ge våra kunder en minnesvärd upplevelse hos oss.En dröm. 💭En liten pojke växte upp med en dröm att en dag få äga en restaurang såsom hans mamma gjorde. Restaurangen hette Höijers och fanns på Drottninggatan i Ekenäs. Pojken hjälpte gärna till i köket. Intresset växte och hans yrke blev kock. Drömmen blev sann och idag bjuder Höijers på mat och dryck i underbar miljö.
”Ni som besöker restaurangen har gjort drömmen möjlig. Vi håller öppet året om, kom och upplev de olika årstiderna hos oss. Välkomna till Höijers”
Daniel Berger