3 Jun 2022 kl: 13:06
Kock

Array - SIS LVM-hem Älvgården - Hedemora

Hedemora Kock

Kock

Kock


Om arbetsplatsen

SiS LVM-hem Älvgården arbetar med omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol- eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår utrednings- och motivationsarbete.

Arbetsuppgifter

Lagar Du näringsrik och god mat?
I så fall har Du chansen att söka jobb som kock hos oss på SiS LVM-hem Älvgården nu när vi utökar bemanningen i köket och inrättar ytterligare en kocktjänst.

En kock ska bli två och tillsammans lagar ni lunch och middag till våra klienter för veckans alla dagar. Maten som lagas är husmanskost från grunden som är både god och näringsrik och portionsantalet är cirka 25-35 personer. Ni ersätter varandra under semester och kortare frånvaro. Du kommer även att baka matbröd/fikabröd och sköta om beställning av varor, planering av matsedeln, städning, uppackning och utkörning av varor till våra avdelningar på bästa sätt. Uppgifterna omfattar även att utföra dagliga egenkontroller utifrån ledningssystem med grund i HACCP.

Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad kock med flera års erfarenhet av arbetet inom området. Du har kunskaper i näringslära, specialkost, livsmedelshygien och erfarenhet av egenkontroller.

Du är självständig, serviceinriktad, flexibel och initiativrik och tar ett stort ansvar för att alltid göra Ditt bästa. Det är naturligt för Dig att samarbeta och Du sprider en positiv stämning bland våra klienter och personal genom att servera goda maträtter med stor variation.

Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Månadslön med individuell lönesättning.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 2.9.1 03804-2022

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Generell information

Sista ansökningsdag: 2022-06-26
Kommun: Hedemora
Omfattning: Heltid

Kontaktperson
Linda Lindroth
HR-partner 010 – 453 70 15

Fackliga företrädare
Seko Rolf Lindqvist
010 – 453 57 97
Saco-S Merja Aahtila
010 – 453 24 09
OFR Danielle Vykander
010 – 453 70 60


Övrigt

Vi kallar löpande till anställningsintervjuer under ansökningstiden. Arbetsprov kan förekomma. Vid anställning kommer ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att begäras hos Rikspolisstyrelsen.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.