10 Jun 2022 kl: 11:42
Klasslärare till Mora Park resursskola i Järna

Array - Stiftelsen Mora Park - Järna

Järna Lärare

Klasslärare till Mora Park resursskola i Järna

Ansök här

Klasslärare till Mora Park resursskola


Om arbetsplatsen

På Mora Park Skola skapar vi ett sammanhang där varje elev kan känna att den duger som den är.

Stiftelsen Mora Park en icke vinstdrivande organisation som bedriver resursskola med Waldorfinriktning och LSS boenden för barn och ungdomar med olika funktionsvariationer.

Mora Park resursskola är en liten F-9 skola med knappt 50 elever i både grund och särskola. En resursskola med Waldorfinriktning för elever med autism och ofta en eller fler tilläggsdiagnoser.

Arbetsuppgifter

Klasserna består av ca 7 elever och flera vuxna. Klasserna är indelade efter årskurs och skolform. Varje elev har sin egen individuella studieplan. Teoretisk och praktisk undervisning varvas med musik, rörelse och andra estetiska aktiviteter.

Skolan är omgiven av ett vackert naturområde som nyttjas till både lek och undervisning. I tjänsten ingår det att leda ett mindre team av elev- och lärarassistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare grundskola 1-6. Du är innerligt intresserad och har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Ditt förhållningssätt är forskande och lekfullt samtidigt som du är noggrann och van vid att planera, följa upp elevernas kunskapsutveckling och utvärdera din egen undervisning. Du är pedagogiskt nyfiken, intresserad och skicklig med stor förmåga att möta elever utifrån elev egna förutsättningar. Du är intresserad av utveckling och att samarbeta i team.

Det är meriterande om du har Waldorflärarutbildning eller tidigare har undervisat i Waldorfskola samt påbyggnadsutbildning speciallärare Läs och skriv. Vi ser gärna att du har kunskaper i metoder så som positivt beteendestöd (PBS) Körkort är ett krav.

Du har goda kunskaper i dokumentation enligt läraruppdraget samt är flytande i svenska både muntligt och skriftligt.

Du har erfarenhet av elever som kan hamna i ett problemskapande beteende. Du är trygg i dig själv och kan anpassa dig till nya situationer samt är flexibel och kan hantera oförutsedda händelser på ett lugnt och säkert sätt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommet

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-03

Referensnummer: A1133294-2022-12

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Marin Hemmingsson
Rektor
072-2014015

Övrigt

På Mora Park arbetar vi utifrån vår värdegrund mod, innerlighet, lekfullhet och trygghet. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos oss på Mora Park erbjuds du ett meningsfullt arbete med goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om god arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet, lärande och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Som medarbetare hos oss omfattas du av förmåner och försäkringar. Du får ett generöst friskvårdsbidrag, en god introduktion, närvarande och stöttande ledare, handledning och utbildning. Vi har kollektivavtal.

Ansök här