10 Jun 2022 kl: 12:20
Jobba som controller i Region Kronoberg!

Array - Region Kronoberg - Växjö

Växjö Controller

Jobba som controller i Region Kronoberg!

Jobba som controller i Region Kronoberg!


Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig ett utmanande och givande arbete som controller där du kommer arbeta som ett nära verksamhetsstöd till chefer inom sjukhusvården. Vi är ett engagerat team av sju controller som nu söker vår nästa kollega! Vårt mål är att bidra till att verksamheterna kan skapa en god och säker vård till invånarna i Kronoberg.

Arbetsuppgifter

Sjukhusvården omfattar Växjö och Ljungby lasarett med 3100 medarbetare och 140 chefer fördelat i 21 verksamheter. I din roll som controller kommer du att fungera som beslutsstöd till chefer i styrningen mot uppsatta mål. I arbetet ingår uppgifter kring budget och verksamhetsplanering, uppföljning och analys, bokslut samt ekonomiska utredningar. För att ge bästa möjliga stöd är du en person som har verksamhetsförståelse och helhetsperspektiv och ser vikten av samarbete med övriga stödfunktioner.

Du kommer få vara drivande i att utveckla ekonomiprocesserna inom sjukhusvården och övergripande inom Region Kronoberg samt medverka i verksamheternas utvecklingsarbeten tillsammans med dess chefer. Som controller i sjukhusvården medverkar du i olika verksamheters ledningsgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är analytisk och på ett pedagogiskt sätt kan förklara sammanhang. Då du kommer att ha många kontakter i ditt arbete, ser vi att det är viktigt att du kan inge förtroende, har god samarbetsförmåga och att du är bra på att se nya möjligheter.

Du har en högskoleexamen med ekonomisk inriktning, det är meriterande med erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Dina kunskaper i Excel är goda. Du har vidare en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid.

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26

Referensnummer: SHV 154/22

Lön

Löneform: Månadslön

Ansökan

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Anneli Olsson
Ekonomichef
0470-58 70 09
0767 20 77 75
anneli.olsson@kronoberg.se

Emma Friman Heco
HR-konsult
0470-587016


Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.