22 Feb 2022 kl: 00:00
Inköpare till Peab

Eterni Sweden AB - Karlstad

Karlstad

Inköpare till Peab

INKÖPARE TILL PEAB


Vi söker dig som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt och som vill bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, eller så har du annan erfarenhet från byggproduktion men vill utveckla dig vidare. Ditt arbetsområde blir Värmland inklusive delar av Dalsland. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är med fördel i Karlstad och resor sker huvudsakligen över dagen i närområdet samt ett fåtal övernattningar per år. Du rapporterar till inköpschefen men jobbar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

ARBETSUPPGIFTER


I nära samarbete med övriga personer i projekten förbereds och genomförs både inköp av leverantörer och varor. Man arbetar utifrån inköpsplaner och budget i portaler där all information och dokumentation samlas. Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi ser att du är en person som själv tar ansvar för din egen utveckling. Arbetet innebär stor frihet och det förväntas att du tar initiativ och vill framåt. Viktigt för tjänsten är:

 • Att du talar och skriver svenska obehindrat
 • Att du är intresserad av affärsmannaskap
 • Att du har god samarbetsförmåga
 • Att du är strukturerad
 • Att du är analytisk


 • OM TJÄNSTEN

  Tjänsten som inköpare i är en direktrekrytering där du blir anställd av Peab. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.  ÖVRIG INFORMATION

  Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Eva-Lena Axelsson på via 0738-617252 eller eva-lena.axelsson@eterni.se.

  Varmt välkommen med din ansökan!  OM PEAB


  Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. I Peabkoncernen blir man delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Läs mer på peab.se


  Eva-Lena Axelsson  Regional Key Account Manager

  eva-lena.axelsson@eterni.se

  +46 738617252


  Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

  Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.