13 Jun 2022 kl: 12:05
Industrielektriker

Array - Elektro Emanuel AB - Veddige

Veddige Elektriker

Industrielektriker

Är det du som är vår nya industrielektriker? Se hit! 👋


Är du elektriker och vill bli en del av en arbetsplats med högt i tak och stor arbetsglädje? Vill du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle? Då kommer du trivas hos oss på Elektro Emanuel och med vår kund inom betongindustrin.

Din uppgift: att hålla igång produktionen


Som industrielektriker hos oss får du en varierad arbetsdag – från en fast utgångspunkt. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ansvara för reparation och förebyggande underhåll i industrin tillsammans med två härliga kollegor. Där ligger stor fokus på att hantera produktionsstopp!

Snabba puckar – det är något du snabbt kommer märka av! Sker det ett akut stopp på industrin så får du släppa allt du har i händerna för att tillsammans med mekaniker vara räddaren i nöden när ni sätter produktionen i rullning igen.

Dina dagar styr du självständigt. Men genom ett nära samarbete med underhållsavdelningen har du deras chef nära till hands som hjälper till att avgöra vad som ska prioriteras. Här ges du mycket frihet, men du lämnas aldrig i sticket. Du har alltid kollegor som håller din rygg!Lösningsinriktad teamspelare – vi söker dig!


Vi söker dig som är elektriker, gärna med inriktning på automation och erfarenhet inom industrin. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under tidspress. Vi vill nämligen att du är en trygg klippa när det stormar. Det innebär att när industrin stannar av så gör du felsökningar och problemlöser galant! Dessutom trivs du som allra bäst när du tillhör ett team och får samarbeta tillsammans med andra.

Skulle du sakna erfarenhet från industrin så är det inte hela världen. Då får du det här hos oss helt enkelt!Vi erbjuder dig…⚡ Skiftarbete

Här får du ett schema med varierande arbetstider. Genom att du ibland jobbar längre dagar får du mer ledighet under vissa veckor. Och vem tackar nej till en långhelg titt som tätt? 😃


⚡ Kompetensutveckling

Oavsett om du skulle sakna den metodiska felsökningen eller vilja kompetensutvecklas så erbjuder vi dig kvalitativa kurser. Tillsammans fortsätter vi utvecklas!


⚡ Frihet under ansvar

Om du trivs med en arbetsplats präglad av frihet så kommer du älska att du hos oss disponerar din tid så som du önskar. Här får du helt enkelt frihet under ansvar!

⚡ Bra gemenskap
Titt som tätt hittar vi på roliga aktiviteter tillsammans. Det kan vara alltifrån after work med de närmsta kollegorna till större resor med hela företaget! Vi har bra uppslutning på våra aktiviteter – vilket vi ser som ett bra tecken på att alla trivs och har det roligt tillsammans.


⚡ God arbetsmiljö – för din hälsas skull

Vi jobbar för en god arbetsmiljö och försöker aktivt medverka till ett hälsosamt levnadssätt. Självklart erbjuder vi därför ett generöst friskvårdsbidrag till våra anställda och ser till att skapa de bästa möjliga förhållandena på arbetsplatsen.Har du frågor?


Kontakta Christer Ingvarsson, 0320-211888, christer.ingvarsson@elektro-emanuel.seVill du bli en av oss?


Då vill vi ha in din ansökan senast 12/8. Hoppas att vi hörs!