2 Jun 2022 kl: 13:05
HR-ansvarig till Calamo

Array - Eterni Sweden AB - Karlstad

Karlstad HR-Partner

HR-ansvarig till Calamo


HR-ansvarig till Calamo

Calamo AB är ett högteknologisk och internationellt verksamt företag som erbjuder ytbehandling av rostfria produkter till kunder inom bl.a. sjukhus-, elektronik-, läkemedel-, papper och massa-industrin. Tillsammans med våra övriga familjebolag omsätter vi över 1 miljard kronor och är världsledande inom våra områden. I Molkom finns Calamo’s huvudkontor med bland annat försäljning, tillverkning, forskning och utveckling av produkter och tjänster. Hit letar vi ständigt efter människor som vill vara med att forma och utveckla företaget. Calamo befinner sig tillsammans med koncernen i en mycket stark expansion som erbjuder ett spännande och utåtriktat arbete inom en rad områden. Med vår vision Adding Perfection, tillför vi våra kunder ett mervärde i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER


Vi fortsätter att växa och söker nu en HR-ansvarig till vår enhet i Molkom. Här kommer du att få möjlighet att fortsätta din resa inom HR och i allra högsta grad vara med och forma din egen roll. Rollen spänner brett och du kommer att ha det övergripande strategiska och operativa ansvaret för HR-arbetet och du kommer även att arbeta i tätt samarbete med företagets chefer i syfte att utveckla personal och organisation. Du fungerar som stöd till företagets chefer och övrig personal gällande avtal, regler och HR-relaterade frågor. Vidare kommer du bl.a. att:

❯  Ansvara för onboardingprocessen och administrationen vid nyanställningar

❯  Uppdatera personalhandboken

❯  Underhålla intranätet inkl. utveckling av HR-processer, rutiner och policys

❯  Sköta kontakten med myndigheter/företagshälsovård/universitet/utbildare etc.

❯  Ha en nyckelroll gällande rekrytering av nya medarbetare


PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som arbetar inom HR idag men känner att det är dags att ta nästa steg. Du har relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå och goda kunskaper kring avtal och regler inom HR-området. Vi tror också att du har en administrativ ådra men samtidigt är effektiv, flexibel och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vidare tror vi att din datavana är god och att du obehindrat behärskar svenska och engelska. Tidigare erfarenhet från tillverkande industri eller liknande är meriterande


OM TJÄNSTEN


Tjänsten som HR-ansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 30/6-2022. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM DENNA POSITION

Tillträde: Enligt ök.
Lön: Enligt ök.
Sista ansökningsdag: 30/6-22
Arbetsplats: Molkom
TjänstHeltid
Anställningsform:Tillsvidare


Adam Fransson MörkRekryterare/Konsultchef

adam.f.mork@eterni.se
+46738617253


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.