1 Mar 2022 kl: 00:00

Lagans Byggnads AB - Lagan, Värnamo

Lagan Takläggare/hantverkare

HANTVERKARE TILL BYGGSERVICE

HANTVERKARE SÖKES TILL BYGGSERVICE I VÄRNAMO OCH LAGAN


VI PÅ LAGANS BYGGNADS HAR FLERA PROJEKT SOM STARTAR OCH EN GOD ORDERSTOCK. DÄRFÖR BEHÖVER VI NU FÖRSTÄRKA VÅRT TEAM I VÄRNAMO OCH LAGAN MED FLERA DRIVNA HANTVERKARE TILL BYGGSERVICE. SOM HANTVERKARE HOS OSS BLIR DU EN DEL AV ETT FAMILJEFÖRETAG SOM FÅR FRAMTIDEN ATT VÄXA.


ÄR DU DEN VI SÖKER?
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om tjänsten


Som hantverkare på Lagans Byggnads ges du möjligheten att vara en del utav utmanande och stimulerande projekt. Våra projekt varierar i storlek och är allt från tex fönsterbyte, takbyte, villor till försäkringsskador. I tjänsten ingår bil.Om dig


Du har yrkesbevis och innehar B-körkort. Du tycker om utmaningar och vill vara en del utav Lagans Byggnads där vi levererar personlig service. Du har en känsla för att leverera arbete med hög kvalitet, håller ordning och reda och tar hand om dina medarbetare. Som person är det viktigt att du är positiv, engagerad och har ett fokus på att genomföra arbetsmomenten i rätt tid.Vi erbjuder


Lagans Byggnads startade i Lagan år 1964 och är ett familjeägt företag med lokal förankring. Vi utför allt från byggservice till större entreprenader och villor, och jobbar både med företag och privatpersoner.

Du blir delaktig i utvecklande och hållbara projekt som vi bygger för framtiden. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare har ett stort driv och rätt kompetens som vi vill ta vara på.

Hos oss erbjuder vi ett omväxlande arbete med ett glatt och drivet gäng. Här inspirerar och lyfter vi varandra! Vi blickar alltid framåt med både miljön och människan i fokus. Du har god chans att utvecklas med mycket stöd från engagerade medarbetare.

Man ska vara stolt över att jobba på Lagans Byggnads AB.

Vid frågor om tjänsten samt ansökan:
Lagan – Christofer Andreasson 070 276 52 09 christofer.andreasson@lagansbyggnads.se
Värnamo – Harry Kinnunen 070 953 36 51 harry.kinnunen@lagansbyggnads.se

Urval och rekrytering sker löpande – så vänta inte med din ansökan.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.